16 Яну 2015, 16:17
А сещате ли се за бръсненето на главата на бебетата, за да им порасне по-дълга и по-гъста коса?
19 Яну 2015, 12:30
Сериозно ли? Това ми звучи ужасно и много нелогично
19 Яну 2015, 12:45
А хора, може ли да ми препоръчате някакви тайни за справяне с много тънка коса, защото съм пробвала с маските с яйце, обаче не действа.
20 Яну 2015, 13:08
Alexandrina написа:Сериозно ли? Това ми звучи ужасно и много нелогично

о, да това е много популярна практика, за щастие последните години обаче взеха хората да се отказват от нея.
20 Яну 2015, 14:50
Разбира се, че ще се отказват, направо ми е немислимо да причиняваш нещо такова на дете. А и всичко си е генетично - ако му е заложено да има гъста коса, ще има.
20 Яну 2015, 14:52
Tinki написа:А хора, може ли да ми препоръчате някакви тайни за справяне с много тънка коса, защото съм пробвала с маските с яйце, обаче не действа.
Домашните маски според мен са повече за освежаване на косата. Признавам, че на мен не ми остава много време да се занимавам и да си правя. Разчитам изцяло на шампоана ми да се справи с проблемите на косата ми
20 Яну 2015, 15:07
Alexandrina написа:Разбира се, че ще се отказват, направо ми е немислимо да причиняваш нещо такова на дете. А и всичко си е генетично - ако му е заложено да има гъста коса, ще има.
АМи то детето не му причиняваш нищо особено, подстригваш го 0 номер да речем с машинката, то нищо не разбира, но като цяло по никакъв начин не му става по-гъста косата.
21 Яну 2015, 12:54
Добре, а какво мислите за използването на балсам за коса на една марка и шампоан на друга? Т.е задължително ли си купувате комплект или са различни?
21 Яну 2015, 13:17
Tinki написа:Добре, а какво мислите за използването на балсам за коса на една марка и шампоан на друга? Т.е задължително ли си купувате комплект или са различни?
За мен са валидни и двата варианта. Сега примерно ползвам на елсев балсам, а шампоанът ми е на дезърт есенс за обем. Досега не съм имала проблем в това, че си ги комбинирам.
21 Яну 2015, 13:57

А спомняте ли си, че като деца винаги решехме косите си под душа в банята, това е останало като практика все още за по-възрастните. Истината е, че водата по никакъв начин не спомага сресването, а увеличава шансът от накъсани краища.