Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: В каква поза спите с половинката си?

24 Яну 2015, 09:53

S_Milenska написа:
Tinki написа:Аз много се въртя през нощта, но иначе много обичам да заспиваме сгушени един в друг. :P

Абе ритай гооо :))))))) представяш ли си! Аз пък спя на друго легло от мъжа ми! :oops: :oops: :oops:

Хубава работа, това е необичайно за нашите ширини, макар че като се замисля, родителите ми също спяха на различни легла, а винаги са били в чудесни отношения, истина ще се окаже, че двойките, които спят разделени правят по-добър секс. :mrgreen:

24 Яну 2015, 14:01

silver933 написа:Гушкането:
За жените: Топло, нежно и готино.
За мъжете: Коса в лицето, изтръпнала ръка и странна ерекция... :roll:
Та .. :) какво да ви кажа за позата - всяка върши работа. :lol:

Кой да го разбере! :) Много мразя да спя като някоя дама се е врязла в мен, предпочитам гръб в гръб, но после казват, че след секс обръщаме гръб и заспиваме, иди обяснявай.. :roll:

04 Юни 2015, 14:16

Аз обичам много да се гушкам, спим в поза точно лъжички или подобни, не си представям как мога да спя без да го прегръщам.

04 Юни 2015, 14:23

Когато бяхме много млади винаги и ние така прегърнати спяхме, после с времето всичко се промени, вече дори по-често спим на различни легла, заради удобството. След 24 години брак това е резултата.

08 Юни 2015, 10:06

Гуш-гуш, цон-цон, както дойде :D

08 Юни 2015, 10:27

Много често напоследък спя с малкия ми син, нещо изпитва притеснения да спи сам наспоследък, та спим в поза "мама и дете" :lol:
Мъжът е недоволен от тази поза. :mrgreen:

09 Юни 2015, 14:39

Зимата спим като на снимката, лятото спим максимално разделени едни от друг. :mrgreen:

10 Юни 2015, 09:04

mix_twix написа:Зимата спим като на снимката, лятото спим максимално разделени едни от друг. :mrgreen:

И ние сме така с повечето ми гаджета, но съм попадала и на случаи, при които мъжете толкова държат да се гушкаме, че е непосилно през лятото!

21 Юни 2015, 09:07

Гушкането е много важно за спането, това си е връзка, да се знае, аз без този не мога! :) От скоро прекратихме позата мама и дете, за щастие :)

01 Юли 2015, 16:37

Bass написа:Гуш-гуш, цон-цон, както дойде :D

После само че мъжете страдат, тва са изтръпнали ръце, коса в устата, схванат гръб, ама какво да ги правиш, а лятото пищят че им е топло, думи нямам просто.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5