Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: В каква поза спите с половинката си?

01 Юли 2015, 17:19

Аз не обичам да се навирам в човека до мен, когато спя, определено последното за което мисля е з асън в тоя случай... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops:

01 Сеп 2015, 16:18

Пчела, нали! Ако се навираме един в друг, то е с други цели, а не е за да спим! :oops:

01 Сеп 2015, 16:29

Ама то това било "спите", аз по-скоро преди спането говорех. Иначе не съм се виждал, като съм заспал :D

01 Сеп 2015, 17:22

Bass написа:Ама то това било "спите", аз по-скоро преди спането говорех. Иначе не съм се виждал, като съм заспал :D

Имаше една приказка за спането и защо спиш,а не другото, та и тука така! :D Aз знам че спя далеч от половинката, но преди да заспим гледаме да сме си по-близко. :mrgreen:

08 Сеп 2015, 14:25

Ох :) С моята половинка напоследък все прегърнати спим, взе да застудява и така ни е много удобно :)

08 Сеп 2015, 14:41

Pipilota написа:Ох :) С моята половинка напоследък все прегърнати спим, взе да застудява и така ни е много удобно :)

а таака и ние вече започнахме да се търсим едни друг, докато до скоро напарво умирахме от жега, любовния ни живот през лятото е в абсолютен застой. :lol:

08 Сеп 2015, 16:04

rabotnata pchela написа:
Pipilota написа:Ох :) С моята половинка напоследък все прегърнати спим, взе да застудява и така ни е много удобно :)

а таака и ние вече започнахме да се търсим едни друг, докато до скоро напарво умирахме от жега, любовния ни живот през лятото е в абсолютен застой. :lol:

Много сте хитри жените, моята е същата, цяло лято и викам "ела булка да те изям" тя не не, ама ей го на задуха и взе да се вре, ама сега няма да ѝ се дам, да става на ледена шушулка ако ще! :mrgreen:

09 Сеп 2015, 11:18

silver933 написа:Много сте хитри жените, моята е същата, цяло лято и викам "ела булка да те изям" тя не не, ама ей го на задуха и взе да се вре, ама сега няма да ѝ се дам, да става на ледена шушулка ако ще! :mrgreen:

Еее, това ни е в природата, ние сме като котки - лятото се разпъваме, зимата се свиваме на кълбо на топло! :oops:

06 Окт 2015, 09:39

Malina написа:
silver933 написа:Много сте хитри жените, моята е същата, цяло лято и викам "ела булка да те изям" тя не не, ама ей го на задуха и взе да се вре, ама сега няма да ѝ се дам, да става на ледена шушулка ако ще! :mrgreen:

Еее, това ни е в природата, ние сме като котки - лятото се разпъваме, зимата се свиваме на кълбо на топло! :oops:

Е,в ие се разпъвайте и свивайте колкото искате, но що на наш гръб? :lol:

06 Окт 2015, 11:49

От време на време му се мятам отгоре на моя, иначе обожавам да спим на лъжички, независимо от сезона, най-много обичам да лягам върху него, но някак не му понасям и бързо ме разкарва :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5