Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
24 Яну 2015, 09:53
Хубава работа, това е необичайно за нашите ширини, макар че като се замисля, родителите ми също спяха на различни легла, а винаги са били в чудесни отношения, истина ще се окаже, че двойките, които спят разделени правят по-добър секс.
24 Яну 2015, 14:01
silver933 написа:Гушкането:
За жените: Топло, нежно и готино.
За мъжете: Коса в лицето, изтръпнала ръка и странна ерекция...
Та ..

какво да ви кажа за позата - всяка върши работа.

Кой да го разбере!

Много мразя да спя като някоя дама се е врязла в мен, предпочитам гръб в гръб, но после казват, че след секс обръщаме гръб и заспиваме, иди обяснявай..
04 Юни 2015, 14:16
Аз обичам много да се гушкам, спим в поза точно лъжички или подобни, не си представям как мога да спя без да го прегръщам.
04 Юни 2015, 14:23
Когато бяхме много млади винаги и ние така прегърнати спяхме, после с времето всичко се промени, вече дори по-често спим на различни легла, заради удобството. След 24 години брак това е резултата.
08 Юни 2015, 10:06
Гуш-гуш, цон-цон, както дойде
08 Юни 2015, 10:27
Много често напоследък спя с малкия ми син, нещо изпитва притеснения да спи сам наспоследък, та спим в поза "мама и дете"
Мъжът е недоволен от тази поза.
09 Юни 2015, 14:39
Зимата спим като на снимката, лятото спим максимално разделени едни от друг.
10 Юни 2015, 09:04
mix_twix написа:Зимата спим като на снимката, лятото спим максимално разделени едни от друг.

И ние сме така с повечето ми гаджета, но съм попадала и на случаи, при които мъжете толкова държат да се гушкаме, че е непосилно през лятото!
21 Юни 2015, 09:07
Гушкането е много важно за спането, това си е връзка, да се знае, аз без този не мога!

От скоро прекратихме позата мама и дете, за щастие
01 Юли 2015, 16:37
Bass написа:Гуш-гуш, цон-цон, както дойде

После само че мъжете страдат, тва са изтръпнали ръце, коса в устата, схванат гръб, ама какво да ги правиш, а лятото пищят че им е топло, думи нямам просто.