Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: В каква поза спите с половинката си?

09 Окт 2015, 13:50

sofi_black написа:От време на време му се мятам отгоре на моя, иначе обожавам да спим на лъжички, независимо от сезона, най-много обичам да лягам върху него, но някак не му понасям и бързо ме разкарва :mrgreen:

Е. да а и няма как да му е удобно колкото и да си лека ;) все пак .. не става тази поза за сън :)

09 Окт 2015, 16:01

kauda написа:
sofi_black написа:От време на време му се мятам отгоре на моя, иначе обожавам да спим на лъжички, независимо от сезона, най-много обичам да лягам върху него, но някак не му понасям и бързо ме разкарва :mrgreen:

Е. да а и няма как да му е удобно колкото и да си лека ;) все пак .. не става тази поза за сън :)

Много зависи, моят е такъв пън, че ако е заспал веднъж, каквото и да го правиш, то няма как да се събуди :idea:

12 Окт 2015, 11:07

Леле, къде ги намирате тези мъже, моят само се чуди как да ми обърне гръб, хич не си пада по гушкането, а камо ли да се наврем един в друг, направо немислимо.

12 Окт 2015, 14:29

Pipilota написа:Леле, къде ги намирате тези мъже, моят само се чуди как да ми обърне гръб, хич не си пада по гушкането, а камо ли да се наврем един в друг, направо немислимо.

Е, то и ти можеш да го гушкаш, не е задължително да те гушка той, не, че не съм привърженик на второто, напротив, но така че усети истинска близост, която отдавна явно ви липсва!

12 Окт 2015, 15:57

Е как няма да ме гушка, нали той е огромен на мен ми е трудно да го гушкам. :D

12 Окт 2015, 16:30

franky написа:
Pipilota написа:Леле, къде ги намирате тези мъже, моят само се чуди как да ми обърне гръб, хич не си пада по гушкането, а камо ли да се наврем един в друг, направо немислимо.

Е, то и ти можеш да го гушкаш, не е задължително да те гушка той, не, че не съм привърженик на второто, напротив, но така че усети истинска близост, която отдавна явно ви липсва!

Е да, ти му се навирай той да бяха от тебе, най-накрая той на земята или прилепен в стената и какъв е целият кеф? :lol:

13 Окт 2015, 11:23

Хубаво, че вие имате време за това да си търсите удобна поза за спане... заедно! :lol: Ние просто си лягаме и буквално в момента, в който помиришем възглавницата вече сме заспали!

11 Ное 2015, 16:14

MerryPop написа:Хубаво, че вие имате време за това да си търсите удобна поза за спане... заедно! :lol: Ние просто си лягаме и буквално в момента, в който помиришем възглавницата вече сме заспали!

Е ние позите ги търсим по друго време най-вече. :lol:

13 Ное 2015, 16:19

Rali_hr написа:
MerryPop написа:Хубаво, че вие имате време за това да си търсите удобна поза за спане... заедно! :lol: Ние просто си лягаме и буквално в момента, в който помиришем възглавницата вече сме заспали!

Браво, много хубаво, че има разнообразие, рядко при двойки, които са с известен съвместен живот зад гърба си, се случва да продължават с експериментите :wink:

02 Дек 2015, 12:47

Rali_hr написа:

Големи палавници сте вие, цтцтц :) И ние така с жената, гледаме да се пързаляме по матрака по-често пред да заспим. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5