09 Окт 2015, 13:50
sofi_black написа:От време на време му се мятам отгоре на моя, иначе обожавам да спим на лъжички, независимо от сезона, най-много обичам да лягам върху него, но някак не му понасям и бързо ме разкарва
09 Окт 2015, 16:01
kauda написа:sofi_black написа:От време на време му се мятам отгоре на моя, иначе обожавам да спим на лъжички, независимо от сезона, най-много обичам да лягам върху него, но някак не му понасям и бързо ме разкарва
Е. да а и няма как да му е удобно колкото и да си лекавсе пак .. не става тази поза за сън
12 Окт 2015, 11:07
12 Окт 2015, 14:29
Pipilota написа:Леле, къде ги намирате тези мъже, моят само се чуди как да ми обърне гръб, хич не си пада по гушкането, а камо ли да се наврем един в друг, направо немислимо.
12 Окт 2015, 15:57
12 Окт 2015, 16:30
franky написа:Pipilota написа:Леле, къде ги намирате тези мъже, моят само се чуди как да ми обърне гръб, хич не си пада по гушкането, а камо ли да се наврем един в друг, направо немислимо.
Е, то и ти можеш да го гушкаш, не е задължително да те гушка той, не, че не съм привърженик на второто, напротив, но така че усети истинска близост, която отдавна явно ви липсва!
13 Окт 2015, 11:23
11 Ное 2015, 16:14
MerryPop написа:Хубаво, че вие имате време за това да си търсите удобна поза за спане... заедно!Ние просто си лягаме и буквално в момента, в който помиришем възглавницата вече сме заспали!
13 Ное 2015, 16:19
Rali_hr написа:MerryPop написа:Хубаво, че вие имате време за това да си търсите удобна поза за спане... заедно!Ние просто си лягаме и буквално в момента, в който помиришем възглавницата вече сме заспали!
Е ние позите ги търсим по друго време най-вече.
02 Дек 2015, 12:47
Rali_hr написа:MerryPop написа:Хубаво, че вие имате време за това да си търсите удобна поза за спане... заедно!Ние просто си лягаме и буквално в момента, в който помиришем възглавницата вече сме заспали!
Е ние позите ги търсим по друго време най-вече.