В каква поза спите с половинката си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: В каква поза спите с половинката си?

Мнениеот Rali_hr » 02 Дек 2015, 13:20

Еми какво да правим. :) То всеки знае да спи, въпросът е докато сте будни какви са позите, като спиш се тая и с гръб да сте :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Malina » 02 Дек 2015, 13:50

Rali_hr написа:Еми какво да правим. :) То всеки знае да спи, въпросът е докато сте будни какви са позите, като спиш се тая и с гръб да сте :lol:

Права си, но и по време на сън е важно какво се случва, аз обичам да се гушкам в любимия, дава ми приятно усещане и сигурност, а и ми е по-сладко :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Lollipop » 21 Дек 2015, 14:58

Не е така, освен времето преди заспиване, докато спите също е хубаво да си с любимия, не мислите ли, че преди мноого години, когато сте спали с гаджетата си сте били по-добре наспани. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот веселказасмяна » 21 Дек 2015, 16:49

Lollipop написа:Не е така, освен времето преди заспиване, докато спите също е хубаво да си с любимия, не мислите ли, че преди мноого години, когато сте спали с гаджетата си сте били по-добре наспани. :mrgreen:

Мне, с гадже не може никога да се наспим, защото обикновено няма време за това, не сте ли се замисляли :grin:
веселказасмяна

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси