Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

В каква поза спите с половинката си?

19 Яну 2015, 15:06

Имате ли любима поза, в която спите с половинката си? От скоро започнах да живея с приятеля ми, или по-скоро вече годеник, и всичкото сладко гушкане от преди да се съберем взе да ми омръзва. :?

lt3-always-bampw-bed-Favim.com-673051.jpg
lt3-always-bampw-bed-Favim.com-673051.jpg (37.4 KiB) Прегледано 997 пъти

Понякога ми се иска просто да се обърна и да поспя в любимата си поза, но половинката ме стиска и не ми дава тази възможност! :x А как да му обясня, че не ми харесва да ме прегръща постоянно и че имам нужда от сън, със сигурност ще ми се разсърди! :roll:
Затова ви питам вие как спите с половинката си? Гушкате ли се постоянно или всеки си има време за спане? А някой от вас дали спи в различно легло и смятате ли, че това е лошо? Интересно ми е вие в каква поза спите с половинката си? :roll:

Re: В каква поза спите с половинката си?

19 Яну 2015, 16:10

Все още след толкова години спим с мъжът ми прегърнати, наистина се чувствам много добре, иначе сякаш не бих спала добре, но в началото трудно се свиква ;)

19 Яну 2015, 16:22

Ние също спим гушнати. Аз се отдръпвам настрани в леглото само когато съм болна и кашлям за да не му кашлям на главата и когато ме боли нещо и се въртя много. Чувствам се някак по-спокойна и ми е много приятно когато сме се гушнали :)

19 Яну 2015, 16:40

Винаги съм спала гушната с половинката ми, нали за това ми е половинка, да ме допълва. ;)))

19 Яну 2015, 17:05

И аз съм като Малина, изобщо не мога да понасям постоянно да съм притисната, предпочитам да си спя спокойно, а най ми е добре, когато остана да спя сама е леглото. :twisted:

19 Яну 2015, 17:06

Гушкането:
За жените: Топло, нежно и готино.
За мъжете: Коса в лицето, изтръпнала ръка и странна ерекция... :roll:
Та .. :) какво да ви кажа за позата - всяка върши работа. :lol:

19 Яну 2015, 18:10

silver933 написа:Гушкането:
За жените: Топло, нежно и готино.
За мъжете: Коса в лицето, изтръпнала ръка и странна ерекция... :roll:
Та .. :) какво да ви кажа за позата - всяка върши работа. :lol:

:lol: :lol: :lol: Ти за каква поза точно говориш, че не разбрах? :lol:

20 Яну 2015, 14:28

Не се гушкаме, но си спим нормално един до друг, така си почивам по-добре, рядко са случаите, в които спим прегърнати, повече се случва зимата, лятото абсурд. :mrgreen:

23 Яну 2015, 16:27

Аз много се въртя през нощта, но иначе много обичам да заспиваме сгушени един в друг. :P

23 Яну 2015, 16:51

Tinki написа:Аз много се въртя през нощта, но иначе много обичам да заспиваме сгушени един в друг. :P

Абе ритай гооо :))))))) представяш ли си! Аз пък спя на друго легло от мъжа ми! :oops: :oops: :oops:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5