dinkog написа:Вие луди ли сте да пробвате да си махате брадавиците с яйце, тези неща не се ли правят от лекари?
По-скоро след като дерматолог кажа, че няма нищо опасно да се пробва - бихMon_ton написа:Мен ме е страх да си правя такива процедури, брадавиците далеч не са нищо безобидно, че сами да се справяме с тях с разни бабини рецепти..
Ваня Стойчева написа:Иамм една малка брадавица до окото някой има ли идея как да я махна, когато си слагам грим винаги ми пречи, много е гадно, дали ще стане с яйце/ :) Все пак е безобидно :0
Ваня Стойчева написа:Иамм една малка брадавица до окото някой има ли идея как да я махна, когато си слагам грим винаги ми пречи, много е гадно, дали ще стане с яйце/ :) Все пак е безобидно :0
Rali_hr написа:Ваня Стойчева написа:Иамм една малка брадавица до окото някой има ли идея как да я махна, когато си слагам грим винаги ми пречи, много е гадно, дали ще стане с яйце/ :) Все пак е безобидно :0
Зависи колко ти е близко до окото, дали наистина е брадавица или може да е само от тея кожички, коитио не помня как се наричаха. :) но пък то е като маска за лице, няма да си го слагаш в очите,но ако е на клепача по-добре не рискувай.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта