Опитвали ли сте да премахвате папилома брадавици с домашни лекове?

Re: Премахване на брадавици с яйце? Потвърдете ефекта!

Мнениеот dinkog » 21 Мар 2015, 12:03

Вие луди ли сте да пробвате да си махате брадавиците с яйце, тези неща не се ли правят от лекари?
Аватар
dinkog

Мнениеот Ваня Стойчева » 25 Мар 2015, 15:28

dinkog написа:Вие луди ли сте да пробвате да си махате брадавиците с яйце, тези неща не се ли правят от лекари?

Винаги съм се чудила на такъв тип смелост от хората!
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот silver933 » 25 Мар 2015, 16:26

Много странно това е яйцата и с брадавиците, много неприятна история :))
Аватар
silver933

Мнениеот Mon_ton » 25 Мар 2015, 17:49

Мен ме е страх да си правя такива процедури, брадавиците далеч не са нищо безобидно, че сами да се справяме с тях с разни бабини рецепти..
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 26 Ное 2015, 12:35

Mon_ton написа:Мен ме е страх да си правя такива процедури, брадавиците далеч не са нищо безобидно, че сами да се справяме с тях с разни бабини рецепти..
По-скоро след като дерматолог кажа, че няма нищо опасно да се пробва - бих
Аватар
Elica

Мнениеот mix_twix » 26 Ное 2015, 13:27

Той дерматолога ще поиска сам да те отърве от брадавиците, домашните лечения не са ли лично изпробване на нещо, дали би станало или не скришом.
Аватар
mix_twix

Мнениеот Ваня Стойчева » 17 Дек 2015, 12:09

Иамм една малка брадавица до окото някой има ли идея как да я махна, когато си слагам грим винаги ми пречи, много е гадно, дали ще стане с яйце/ :) Все пак е безобидно :0
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот MerryPop » 17 Дек 2015, 17:23

Ваня Стойчева написа:Иамм една малка брадавица до окото някой има ли идея как да я махна, когато си слагам грим винаги ми пречи, много е гадно, дали ще стане с яйце/ :) Все пак е безобидно :0

Не зная доколко може да е безобидно яйцето, в крайна сметка, щом им действа така... а и като е до окото, не ми се струва много разумно да опитваш такива неща...
MerryPop

Мнениеот Rali_hr » 17 Дек 2015, 18:02

Ваня Стойчева написа:Иамм една малка брадавица до окото някой има ли идея как да я махна, когато си слагам грим винаги ми пречи, много е гадно, дали ще стане с яйце/ :) Все пак е безобидно :0

Зависи колко ти е близко до окото, дали наистина е брадавица или може да е само от тея кожички, коитио не помня как се наричаха. :) но пък то е като маска за лице, няма да си го слагаш в очите,но ако е на клепача по-добре не рискувай.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Mon_ton » 18 Дек 2015, 11:24

Rali_hr написа:

Зависи колко ти е близко до окото, дали наистина е брадавица или може да е само от тея кожички, коитио не помня как се наричаха. :) но пък то е като маска за лице, няма да си го слагаш в очите,но ако е на клепача по-добре не рискувай.

И аз имам такова, мисля, че е сигурно заради разни замърсявания, често се случва около очите, излишно притеснение, ако ти пречи много по-добре се консултирай с дерматолог, отколкото да пробваш такива неща.
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести