Mon_ton написа:Мисля, че проблемът е, че сме много изтормозени всички ние като хора и това рефлектира върху децата, логично. :(
Anka написа:Mon_ton написа:Мисля, че проблемът е, че сме много изтормозени всички ние като хора и това рефлектира върху децата, логично. :(
Така е, проблемите на хората са страшно много и това рефлектира върху децата, съвсем логично.
Anka написа:Mon_ton написа:Мисля, че проблемът е, че сме много изтормозени всички ние като хора и това рефлектира върху децата, логично. :(
Така е, проблемите на хората са страшно много и това рефлектира върху децата, съвсем логично.
Fancy написа:Това е много относително за различните хора щастието е различно, така че ако искате да му дадете повече емоции, то не е трудно, деца са, респективно всичко им е интересно и забавно
nadqta написа:Но има неща, които определено повлияват на развитието на децата, към негативната страна, разбира се, при позитивната е по-трудно
Elica написа:nadqta написа:Но има неща, които определено повлияват на развитието на децата, към негативната страна, разбира се, при позитивната е по-трудно
Така е по-лесно е да отгледаш лош човек, отколкото добър.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта