Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим детето си щастливо?

23 Сеп 2015, 16:05

Мисля, че проблемът е, че сме много изтормозени всички ние като хора и това рефлектира върху децата, логично. :(

24 Ное 2015, 15:12

Mon_ton написа:Мисля, че проблемът е, че сме много изтормозени всички ние като хора и това рефлектира върху децата, логично. :(

Така е, проблемите на хората са страшно много и това рефлектира върху децата, съвсем логично.

24 Ное 2015, 17:55

Anka написа:
Mon_ton написа:Мисля, че проблемът е, че сме много изтормозени всички ние като хора и това рефлектира върху децата, логично. :(

Така е, проблемите на хората са страшно много и това рефлектира върху децата, съвсем логично.

Ако си нормален и осъзнат човек, т.е. разбираш случващото се, то би трябвало да нямаш проблеми с това да задържаш онова, което се опитва да се отрази в теб и да рефлектира върху децата!

14 Дек 2015, 14:52

Anka написа:

Най-малкото всяка една кавга вкъщи, ако си мислим, че не стига до ушите на детето страшно много се лъжем. Децата чуват всичко, щастието им не бива да бъде нарушавано заради глупости, но ние сме и нетърпеливи, не ги оставяме да кажат какво искат, все очакваме, че ще кажат някоя глупост и ги игнорираме.

14 Дек 2015, 15:19

Това е много относително за различните хора щастието е различно, така че ако искате да му дадете повече емоции, то не е трудно, деца са, респективно всичко им е интересно и забавно :idea:

14 Дек 2015, 16:46

Fancy написа:Това е много относително за различните хора щастието е различно, така че ако искате да му дадете повече емоции, то не е трудно, деца са, респективно всичко им е интересно и забавно :idea:

:goodpost: МНого правилно! Всеки има своя представа кое му носи щастие!

14 Дек 2015, 17:50

Но има неща, които определено повлияват на развитието на децата, към негативната страна, разбира се, при позитивната е по-трудно :-|

15 Дек 2015, 11:01

nadqta написа:Но има неща, които определено повлияват на развитието на децата, към негативната страна, разбира се, при позитивната е по-трудно :-|

Така е по-лесно е да отгледаш лош човек, отколкото добър.

15 Дек 2015, 12:04

Не е трудно, ако спрете да го обиждате, да го сравнявате и да изтъквате неговите качества, то ще осъзнаете, че не ви е чак толкова лошо детето, а то много ще се промени и то към положително. ;)

15 Дек 2015, 12:47

Elica написа:
nadqta написа:Но има неща, които определено повлияват на развитието на децата, към негативната страна, разбира се, при позитивната е по-трудно :-|

Така е по-лесно е да отгледаш лош човек, отколкото добър.

Никой не може да определи кой човек е лош и кой добър, така че за по-лесно се получава човек без принципи пуснат да се спасява, не, че не може да си ги изгради, напротив, но пътят ще е труден и дълъг, докато другия вариант - добър човек... винаги съм го смятала за оксиморон, има хора, които по-често имат постъпки добри за околните или за себе си, но какво реално прави един човек добър или лош?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4