Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
13 Авг 2015, 16:30
qwerryyy написа:Аз не мисля, че начина на живот от това дали се ядосваш или не е от значение, по-скоро всичко е свързано с наследствения фактор.

За стрес съм чувала, че и моментално може да побелее кичур коса, не знам дали е истина, надявам се и да не разбирам, но моя позната ми е разказвала, че и се е случило.
14 Авг 2015, 08:59
Ген! Точка по въпроса, няма какво да търсите измислени причини, защо как и прочие, на някои им се случва да се прошарят по-рано, на други по-късно!
14 Авг 2015, 11:58
silver933 написа:Ген! Точка по въпроса, няма какво да търсите измислени причини, защо как и прочие, на някои им се случва да се прошарят по-рано, на други по-късно!
Същото като оплешивяването, някои просто си го имат заложено, колкото и да не ни харесва идеята.
14 Авг 2015, 13:20
А като има шампоани оцветители не е ли удачно да се използват при ранното посививяне на косата да убият ефекта на новите бели косми и да подхранят цвета?
И си мисля, дали витамините биха помогнали?
14 Авг 2015, 15:01
Snejna написа:А като има шампоани оцветители не е ли удачно да се използват при ранното посививяне на косата да убият ефекта на новите бели косми и да подхранят цвета?
И си мисля, дали витамините биха помогнали?
По-скоро витамините, макар че не знам на какво изначало се дължи побеляването на косата, ако е от липсата на витамини може да се забави процеса.
14 Авг 2015, 15:44
След като е почнала да излизат бели косми няма спасение ако ще ид апиете по цял ден морковен сок
17 Авг 2015, 14:17
rabotnata pchela написа:След като е почнала да излизат бели косми няма спасение ако ще ид апиете по цял ден морковен сок

И аз така си мисля, но сякаш на тъмните коси излизат по-рано бели косми или просто се забелязват повече
20 Авг 2015, 15:19
maminka написа:rabotnata pchela написа:След като е почнала да излизат бели косми няма спасение ако ще ид апиете по цял ден морковен сок

И аз така си мисля, но сякаш на тъмните коси излизат по-рано бели косми или просто се забелязват повече

Пак зависи много от човека и от гени и от стрес, на баща ми косата е все още предимно с цвета си, докато аз със сестра ми и майка ми сме прошарили отдавна
24 Авг 2015, 14:44
При мъжете не е кой знае какво, а и доста жени забелязвам напоследък отказват да се боядисват не зная поради какви причини
31 Авг 2015, 00:35
Косата побелява от яко нерви.