Започнах често да приготвям към вечерята салата от краставичка или зелена салата, знам че не им е сезон и знам, че са пълни с боклуци, но се опитвам максимално да ги изчистя от всичко невидимо.
Реших поне пресният лук, че мога да отгледам вкъщи, за да не е с нитрати и той, понеже на мъжете ми не им допадна такава салата с червен лук

- salad-bar.jpg (36.63 KiB) Прегледано 529 пъти
въпреки, че все още не съм напълно сигурна дали ще се получи да покълна лук и да изчакам перата му да станат достатъчно големи, за да ги консумираме
Надявам се да ми изскочите със съвети относно това какво мога да отглеждам вкъщи по това време на годината, от сорта на пресни лук и чесън или разни други подправки

Смятате ли, че мога да пожъна успех с моята гениална идея,

ако накисна глава лук и глава чесън, смятате ли, че ще поникнат достатъчно големи пера и най-вече ще бъдат ли годни за хапване?

Чакам ви идеите

какво друго смятате, че можем да отгледаме вкъщи по това време на годината?
