Как се справихте с млечницата?

Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар

Как се справихте с млечницата?

Мнениеот viking » 28 Яну 2015, 15:59

Привет, майки, пише ви един татко, който за пръв път се сблъсква с млечница и е ужасен :oops: :D

Дъщеря ми е на 3 месеца и има млечница от седмица, може би, поне жена ми така каза, аз забелязах чак снощи, докато си играехме с хлапенцето, но ми изглежда адски притеснително.
cute.jpg
cute.jpg (11.94 KiB) Прегледано 711 пъти
Опитваме се до сега при каквито и да е ситуации да я лекуваме без лекарства, но за млечницата нищо не знам, всъщност четох, че е гъбична инфекция, но дали можем да се преборим с нея, ако обтриваме със сода устата на детето отвътре :roll: Някак не ми се струва много надеждно и въпреки това бихме опитали :idea:

Много се надявам да ми дадете някаква информация за природни продукти, които биха се преборили с млечницата за възможно най-кратно :idea: или да ми споделите вашия опит колко време трая всичко, за колко време успяхте ефективно да се преборите с млечницата :idea: и какво използвахте :roll:
viking

Re: Как се справихте с млечницата?

Мнениеот Krum » 28 Яну 2015, 16:05

как пък със сода :shock: Иначе аз нямам деца и не.. знам как бих се справил с това положение, но мисля, че е достатъчно да му даваш воад след ядене ;)
Аватар
Krum

Мнениеот franky » 28 Яну 2015, 16:05

Ами ние често измивахме устичката с преварена вода и стерилизирахме всичко, така че не сме имали проблеми с млечница, но содата е добра идея и редовна стерилизация на всичко - ако кърми - да почиства добре зърната, ако е с помпа и зърната, и помпата да е стерилна :idea:
franky

Мнениеот Mon_ton » 28 Яну 2015, 16:18

На мен ми изглежда гадно да се търка езичето със сода, но ще помага сигурно. Все пак като е гъбична инфекция, трябва да му подсилите имунитета, за да се справи по-лесно и настииан е хубаво и важно да се почиства устичката след това.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 28 Яну 2015, 16:56

Много е гадно това... родителите забравят да дават вода на бебоците, недейте ;) почиствайте им устичката след хапване и няма да се образуват гъбички :)
Аватар
Elica

Мнениеот LEILA » 02 Фев 2015, 15:27

За съжаление и водата не помага винаги, а как да се повиши имунитета на детенце в така възраст освен чрез храненето на майката, което и без това менюто е намалено заради всичките алергени, които трябва да се избягват!
LEILA

Мнениеот Rali_hr » 04 Фев 2015, 13:47

Не може ли да се дава витамин Ц на децата за имунитет, как приемат витами Д? :roll:
Аватар
Rali_hr

Назад към Здравето на децата