Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
06 Авг 2015, 10:26
Защото те са смисленето, че ще им се размине и че Европа им е длъжна едва ли не!
06 Авг 2015, 16:47
Rali_hr написа:Защото те са смисленето, че ще им се размине и че Европа им е длъжна едва ли не!
Е, как няма да влезем, смятам, че сме плътно зад Гърция, няма да си изоставяме съседите, я!
06 Авг 2015, 17:01
BeenieGal написа:Rali_hr написа:Защото те са смисленето, че ще им се размине и че Европа им е длъжна едва ли не!
Е, как няма да влезем, смятам, че сме плътно зад Гърция, няма да си изоставяме съседите, я!

Е, стига де, как така ще казвате, че сме мързеливи, според мен сме си доста работен народ, просто не ни оценяват достатъчно!
07 Авг 2015, 08:55
Аз си мисля, че и българите сме доста мързеливи и с доста претенции!
19 Авг 2015, 13:22
Monika_Spasova написа:Аз си мисля, че и българите сме доста мързеливи и с доста претенции!
То разбирам го донякъде, ама да имаше на какво отгоре, апък то като няма, някак жалки сме
31 Авг 2015, 14:56
Че сме си мързеливи е така, но ако отидем в друга държава да работим можем да покажем качествата си, ние само гледаме къде и как да си седнем да си хапнем и да скатаем от работа.
08 Сеп 2015, 16:13
Rali_hr написа:Че сме си мързеливи е така, но ако отидем в друга държава да работим можем да покажем качествата си, ние само гледаме къде и как да си седнем да си хапнем и да скатаем от работа.

Ми тук няма почасова работа както под ругите държави, но ако има желание има и начин тва е истината.
15 Сеп 2015, 10:38
Аз се чудя как не ги оглавяваме такива класации направо.
16 Окт 2015, 13:37
Rali_hr написа:Че сме си мързеливи е така, но ако отидем в друга държава да работим можем да покажем качествата си, ние само гледаме къде и как да си седнем да си хапнем и да скатаем от работа.

Така е, винаги търсим лесното, може би защото парите никога не ни стигат и сме на принципа - колкото парите, толкова и работата
16 Окт 2015, 16:09
Винаги има и изключения, въпросът е, че в България май изключенията са от тези, които работят, а не обратното.