Коя нация смятате за най-мързелива, ще влезем ли и ние в класацията?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Коя нация смятате за най-мързелива, ще влезем ли и ние в класацията?

Мнениеот Monika_Spasova » 16 Окт 2015, 16:33

nadqta написа:
Monika_Spasova написа:Аз си мисля, че и българите сме доста мързеливи и с доста претенции!

То разбирам го донякъде, ама да имаше на какво отгоре, апък то като няма, някак жалки сме :|

E чак жалки ен знам, но по една или друга причина, по стечение на обстоятелствата или защо нямам идея, но доста си ни намързява, така е.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот viking » 16 Окт 2015, 17:20

Monika_Spasova написа:
nadqta написа:
Monika_Spasova написа:Аз си мисля, че и българите сме доста мързеливи и с доста претенции!

То разбирам го донякъде, ама да имаше на какво отгоре, апък то като няма, някак жалки сме :|

E чак жалки ен знам, но по една или друга причина, по стечение на обстоятелствата или защо нямам идея, но доста си ни намързява, така е.

Абе не сме от най-работните, ама най-лошото е, че въобще и не се напъваме да направим нещо смислено по въпроса с всичко, от което се оплакваме!
viking

Мнениеот Elica » 30 Окт 2015, 22:43

Тук сме свикнали с идеята, че няма кой да ни плати за труда и затова не си даваме много зор... Дали е така можем само да гадаем. И все пак мисля, че най-големият проблем е в липсващия почасов труд, който в чужбина е съвсем н ормално нещо за втора работа, тука няма подобна възможност. :roll:
Аватар
Elica

Мнениеот Monika_Spasova » 02 Ное 2015, 14:58

viking написа:Абе не сме от най-работните, ама най-лошото е, че въобще и не се напъваме да направим нещо смислено по въпроса с всичко, от което се оплакваме!

Щото не сме високоплатени и няма защо да се надъхва човек. Замисли се, колко от нас могат да си позволят жилище от спестяванията им да речем?
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Lisica » 02 Ное 2015, 15:57

Ако мързелът е само в работата, то може и да не водим класацията, но ако е и за извън работни занимания, то със сигурност можем да оглавим:)
Аватар
Lisica

Мнениеот silver933 » 02 Дек 2015, 13:01

Lisica написа:Ако мързелът е само в работата, то може и да не водим класацията, но ако е и за извън работни занимания, то със сигурност можем да оглавим:)

Е, то иначе от къде време за почивка? :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот Lisica » 03 Дек 2015, 15:26

silver933 написа:
Lisica написа:Ако мързелът е само в работата, то може и да не водим класацията, но ако е и за извън работни занимания, то със сигурност можем да оглавим:)

Е, то иначе от къде време за почивка? :lol:

То за нас обикновено всичко се върти около почивката, така че не виждам защо можем да се оплакваме ;)
Аватар
Lisica

Мнениеот Lili_pili » 03 Дек 2015, 17:10

Lisica написа:То за нас обикновено всичко се върти около почивката, така че не виждам защо можем да се оплакваме ;)

Няма защо да не е такова положението, всичко си е супер положително така. :mrgreen:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот svetlozara » 04 Дек 2015, 12:05

Ако става въпрос за спорт, движение, фитнес разходки или някаква дейност умствена, то аз не познавам много българи, които имат такива занимания.
svetlozara

Мнениеот zheleva212 » 04 Дек 2015, 14:09

svetlozara написа:

Ако става въпрос за спорт, движение, фитнес разходки или някаква дейност умствена, то аз не познавам много българи, които имат такива занимания.

За съжаление е така, малко са хората, на които да им се занимава с нещо странично, от това да си стоят вкъщи и да си "гледат" семейството. :-|
zheleva212

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси