Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как консервирате чесън за медицински цели и смятате ли, че под такава форма би бил по-полезен?

10 Фев 2015, 09:58

Само логиката да се консервира чесън не мога да я разбера, защото чесън има през цялата година :)

Re: Как консервирате чесън за медицински цели и смятате ли, че под такава форма би бил по-полезен?

02 Ное 2016, 15:52

Pipilota написа:Само логиката да се консервира чесън не мога да я разбера, защото чесън има през цялата година :)


Но вкусът е друг и не е толкова лют :smile: .

Re: Как консервирате чесън за медицински цели и смятате ли, че под такава форма би бил по-полезен?

02 Ное 2016, 16:21

И може би не е толкова миризливо. :mrgreen:

Re: Как консервирате чесън за медицински цели и смятате ли, че под такава форма би бил по-полезен?

03 Ное 2016, 11:58

Пресен чесън сигурно е по-полезен, а обработеният и маринован може да си е позагубил малко от свойствата, но пак ще е полезен. Само чесън не съм консервирала, някои хора го правят така не само за лек, но и като за салата и мезе :smile: .

Re: Как консервирате чесън за медицински цели и смятате ли, че под такава форма би бил по-полезен?

03 Ное 2016, 14:00

niya_mazova написа:Пресен чесън сигурно е по-полезен, а обработеният и маринован може да си е позагубил малко от свойствата, но пак ще е полезен. Само чесън не съм консервирала, някои хора го правят така не само за лек, но и като за салата и мезе :smile: .

Не знам каква може да е здравословната логика, но чисто и полезно казано, аз си го обичам мноогоо, правя го с чесън оцет, сол, захар и става вкусотийка! :) много подхожда после на бобец!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2