Преди години майка ми каза, че се е пробвала да прави маринован чесън, но след като е посинял я е дострашало и е предпочела да го изхвърли пред това да ни натрови
Сега аз съм наред да пробвам да мариновам чесън и сега вече знаем, че няма нищо дори и да посинее

Понеже прерових много рецепти, попаднах и на такава за маринован чесън, който се консервира за медицински цели

- 9964.jpg (16.41 KiB) Прегледано 2483 пъти
Странно е, как би могъл да помага вече подложен на термична обработка мед и чесън?

Смятате ли, че така могат да се допълнят и засилят действията на чесъна и меда?
Ще помоля ако някой е правил такъв консервиран чесън за медицински цели да ми даде някаква рецепта, с която да съм сигурна, че ще се получи. Също и ако сте убедени, че ще проработи - споделете как, как да използваме за медицински цели и има ли някаква дозировка?