Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се справяте с космите на животните в апартамента?

11 Фев 2015, 13:14

Slavena написа:Като ви е толкова акъла да гледате животно у дома, може ли такава глупост?! После косми имало, не само косми ами и колко болести има!

Не съм чула някой е умрял от болест, която котката му е предала :D Е, разбира се, трябва да се спазва хигиена, ама и в това е редно да вложиш мисъл, не може само да го вземеш животното! ;) ;)

11 Фев 2015, 13:28

Харесва ми да имам домашен любимец, друго е когато се прибереш и някой да те чака и за него ти да си целия свят, аз имах котка дълги години, сега се местя и какво ли не и нямам животно, но съвсем скоро ще си взема пак някое сладурче у дома :)

11 Фев 2015, 14:56

Не мисля, че има спасение, обикновено когато ида някъде, където има котка после дрехите ми са космати поне месец напред, което е ужасно! :roll:

12 Фев 2015, 15:11

Slavena написа:Като ви е толкова акъла да гледате животно у дома, може ли такава глупост?! После косми имало, не само косми ами и колко болести има!

ОБОЖЕ!!! Ти наред ли си?!

12 Фев 2015, 15:43

Оф най-досадната част от гледането на животни е чистенето на космите, но няма как, като искаме да имаме домашен любимец трябва да се занимаваме с всичко свързано с неудобствата ;)

12 Фев 2015, 17:10

Kremiliya написа:Оф най-досадната част от гледането на животни е чистенето на космите, но няма как, като искаме да имаме домашен любимец трябва да се занимаваме с всичко свързано с неудобствата ;)

така е, но пък късите косъмчета още по-трудно се чистят. :mrgreen:

15 Фев 2015, 12:46

Elica написа:така е, но пък късите косъмчета още по-трудно се чистят. :mrgreen:

Но са за предпочитане пред дългите косми а и като са по-твърди по-лесно се чистят, дългите косми са и много меки , доста гадно, защото е почти невъзможно да се изчистят, а и после колко остават по дрехите е друг въпрос ;(

16 Фев 2015, 16:16

Моите и двамата са дългкосмести и са едни вълма из апартамента, не е истина. Всички твърдят, че късите косми са по-страшни, но хич не съм убедена :twisted:

16 Фев 2015, 16:28

renetka написа:Моите и двамата са дългкосмести и са едни вълма из апартамента, не е истина. Всички твърдят, че късите косми са по-страшни, но хич не съм убедена :twisted:

Според мен дългите са по-гадни :mrgreen: Няма спасение от космалаците - колкото и да ги бършеш те все са там :(

17 Фев 2015, 13:14

silver933 написа:
renetka написа:Моите и двамата са дългкосмести и са едни вълма из апартамента, не е истина. Всички твърдят, че късите косми са по-страшни, но хич не съм убедена :twisted:

Според мен дългите са по-гадни :mrgreen: Няма спасение от космалаците - колкото и да ги бършеш те все са там :(

Те са и в хладилника :lol: и в неотваряни буркани са! Честно! Но, това е положението - любов :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6