Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се справяте с космите на животните в апартамента?

17 Фев 2015, 13:18

renetka написа:
Slavena написа:Като ви е толкова акъла да гледате животно у дома, може ли такава глупост?! После косми имало, не само косми ами и колко болести има!

ОБОЖЕ!!! Ти наред ли си?!

МНого съм си наред, не у нас е пълно с космалаци, а у вас, тъй че не знам кой точно не е наред. :roll:

17 Фев 2015, 17:27

Slavena написа:
renetka написа:
Slavena написа:Като ви е толкова акъла да гледате животно у дома, може ли такава глупост?! После косми имало, не само косми ами и колко болести има!

ОБОЖЕ!!! Ти наред ли си?!

МНого съм си наред, не у нас е пълно с космалаци, а у вас, тъй че не знам кой точно не е наред. :roll:

катко се казва бягай от тука ;) Много е хубаво да има някой сладур, който те чака вкъщи независимо дали оставя косми или не, все пак всяка жена пръска косми из апартамента, но досега не съм чула някой да изгони друг заради космите ;)

17 Фев 2015, 17:32

Аз събирам космите от котката ми с една съвсем обикновена четка, защото имам едни по-дебели килими и съответно може да си представите колко сериозно се събират косми там, но всяка седмица отделям по 20 минути за да почистя космите и никога не съм забелязал някой да си тръгва космат или недоволен нито моите дрехи са в косми, научил съм котката къде да спи и нямам проблеми, не се търкаля много много из къщи ;)

17 Фев 2015, 17:43

Оф не знам аз с едно животно едва мога да си представя, че ще се справя а какво да кажем за хората, които отглеждат по 5-6 домашни животни, те как почистват?! :o

17 Фев 2015, 17:58

Kremiliya написа:Оф не знам аз с едно животно едва мога да си представя, че ще се справя а какво да кажем за хората, които отглеждат по 5-6 домашни животни, те как почистват?! :o

за тях направо не мога да мисля, и аз имам позната, която спасява разни животинки и у тях винаги има поне 6-7 различни преминаващи животни, но как се справя с космите не знам направо! :)

23 Фев 2015, 17:06

Да ви кажа, няма кой знае каква разлика - тъй-тъй чистиш през ден и с едно добиче :D А дамата по-горе, хич не знам какво търси в тази тема. Толкова да не понасям такива хейтери, чееее... :evil:

23 Фев 2015, 17:14

renetka написа:Да ви кажа, няма кой знае каква разлика - тъй-тъй чистиш през ден и с едно добиче :D А дамата по-горе, хич не знам какво търси в тази тема. Толкова да не понасям такива хейтери, чееее... :evil:

Изобщо не си ги слагай на сърце ;))
А за животните, освен чистенето те искат и други грижи. Най ми е неприятно, като влезна в къща с котка и навсякъде е опишкано, майната им ан космите в този случай!

25 Фев 2015, 15:44

Kremiliya написа:
renetka написа:Да ви кажа, няма кой знае каква разлика - тъй-тъй чистиш през ден и с едно добиче :D А дамата по-горе, хич не знам какво търси в тази тема. Толкова да не понасям такива хейтери, чееее... :evil:

Изобщо не си ги слагай на сърце ;))
А за животните, освен чистенето те искат и други грижи. Най ми е неприятно, като влезна в къща с котка и навсякъде е опишкано, майната им ан космите в този случай!

Е да! Но котките принципно са доста стриктни в хигиената. Макар че по мое мнение, в 90% от случаите, в които има котка в къщата, се усеща по аромата, докато с кучетата не е така.

25 Фев 2015, 16:04

У нас никога не е имало косми, явно ги чистя добре, а за миризмата на котките не знам защо е така, само това ме спира да си взема котка у дома. :roll:

04 Мар 2015, 16:01

rabotnata pchela написа:У нас никога не е имало косми, явно ги чистя добре, а за миризмата на котките не знам защо е така, само това ме спира да си взема котка у дома. :roll:

Взимай, взимай (имам предвид осинови, а не купувай!!!)...с по-хубавите котешки тоалетни няма да имаш проблем според мен!!!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6