Как се справяте с космите на животните в апартамента?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Как се справяте с космите на животните в апартамента?

Мнениеот M.Tasheva » 11 Фев 2015, 13:14

Slavena написа:Като ви е толкова акъла да гледате животно у дома, може ли такава глупост?! После косми имало, не само косми ами и колко болести има!

Не съм чула някой е умрял от болест, която котката му е предала :D Е, разбира се, трябва да се спазва хигиена, ама и в това е редно да вложиш мисъл, не може само да го вземеш животното! ;) ;)
M.Tasheva

Мнениеот Malina » 11 Фев 2015, 13:28

Харесва ми да имам домашен любимец, друго е когато се прибереш и някой да те чака и за него ти да си целия свят, аз имах котка дълги години, сега се местя и какво ли не и нямам животно, но съвсем скоро ще си взема пак някое сладурче у дома :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Anka » 11 Фев 2015, 14:56

Не мисля, че има спасение, обикновено когато ида някъде, където има котка после дрехите ми са космати поне месец напред, което е ужасно! :roll:
Аватар
Anka

Мнениеот renetka » 12 Фев 2015, 15:11

Slavena написа:Като ви е толкова акъла да гледате животно у дома, може ли такава глупост?! После косми имало, не само косми ами и колко болести има!

ОБОЖЕ!!! Ти наред ли си?!
renetka

Мнениеот Kremiliya » 12 Фев 2015, 15:43

Оф най-досадната част от гледането на животни е чистенето на космите, но няма как, като искаме да имаме домашен любимец трябва да се занимаваме с всичко свързано с неудобствата ;)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Elica » 12 Фев 2015, 17:10

Kremiliya написа:Оф най-досадната част от гледането на животни е чистенето на космите, но няма как, като искаме да имаме домашен любимец трябва да се занимаваме с всичко свързано с неудобствата ;)

така е, но пък късите косъмчета още по-трудно се чистят. :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Lollipop » 15 Фев 2015, 12:46

Elica написа:така е, но пък късите косъмчета още по-трудно се чистят. :mrgreen:

Но са за предпочитане пред дългите косми а и като са по-твърди по-лесно се чистят, дългите косми са и много меки , доста гадно, защото е почти невъзможно да се изчистят, а и после колко остават по дрехите е друг въпрос ;(
Аватар
Lollipop

Мнениеот renetka » 16 Фев 2015, 16:16

Моите и двамата са дългкосмести и са едни вълма из апартамента, не е истина. Всички твърдят, че късите косми са по-страшни, но хич не съм убедена :twisted:
renetka

Мнениеот silver933 » 16 Фев 2015, 16:28

renetka написа:Моите и двамата са дългкосмести и са едни вълма из апартамента, не е истина. Всички твърдят, че късите косми са по-страшни, но хич не съм убедена :twisted:

Според мен дългите са по-гадни :mrgreen: Няма спасение от космалаците - колкото и да ги бършеш те все са там :(
Аватар
silver933

Мнениеот renetka » 17 Фев 2015, 13:14

silver933 написа:
renetka написа:Моите и двамата са дългкосмести и са едни вълма из апартамента, не е истина. Всички твърдят, че късите косми са по-страшни, но хич не съм убедена :twisted:

Според мен дългите са по-гадни :mrgreen: Няма спасение от космалаците - колкото и да ги бършеш те все са там :(

Те са и в хладилника :lol: и в неотваряни буркани са! Честно! Но, това е положението - любов :D
renetka

ПредишнаСледваща

Назад към За дома – съвети и идеи