Най-големите и забавни провали в кухята

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Най-големите и забавни провали в кухята

Мнениеот dinkog » 03 Юли 2015, 13:18

S_Milenska написа:
rabotnata pchela написа:Днес беше денят на моя най-голям провал в кухнята и да си призная ми стана много забавно! Сега ще ви го покажа:
ve4erqta;).jpg

Щеше ми се да видя снимка от деня ти, в който си запалила къщата :lol:

:lol: :lol: :lol: Молъ ти се. Винаги съм мислил, че такива снимки са нагласени. ;))
Аватар
dinkog

Мнениеот Jully » 05 Авг 2015, 13:04

Не мисля, че са нагласени, поне не и всички, с тоя фейсбук няма седмица без да сготвим такова ястие.
Аватар
Jully

Мнениеот Mamacita » 05 Авг 2015, 13:32

Jully написа:Не мисля, че са нагласени, поне не и всички, с тоя фейсбук няма седмица без да сготвим такова ястие.

Ее чак пък толкова, аз редовно кипвам разни неща, ама чак така да хабя храната не ми се е случвало, дори сравнително рядко стават инциденти в кухнята ни! :D
Mamacita

Мнениеот Mon_ton » 06 Авг 2015, 12:03

Вчера само си забравих чая на котлона, добре че замириса, иначе не ми се е случвало да имам сериозни провали в кухнята.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот red_eyes » 06 Авг 2015, 13:00

Аз често подпалвам някакви неща, понеже сме с газов котлон и често ми се случва да сменям ръкавиците, с които се държат горещите съдове, но иначе винаги съм над манджата и рядко се случва да не й е нещо както трябва или да я забравя 8-)
Аватар
red_eyes

Мнениеот Kaya » 07 Авг 2015, 14:16

red_eyes написа:Аз често подпалвам някакви неща, понеже сме с газов котлон и често ми се случва да сменям ръкавиците, с които се държат горещите съдове, но иначе винаги съм над манджата и рядко се случва да не й е нещо както трябва или да я забравя 8-)

а ако готвиш нещо което става бавно пак ли си отгоре? Аз най-често загарям зеле като готвя, така и не съм там когато е останало без вода.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот dejavu » 07 Авг 2015, 14:25

Kaya написа:
red_eyes написа:Аз често подпалвам някакви неща, понеже сме с газов котлон и често ми се случва да сменям ръкавиците, с които се държат горещите съдове, но иначе винаги съм над манджата и рядко се случва да не й е нещо както трябва или да я забравя 8-)

а ако готвиш нещо което става бавно пак ли си отгоре? Аз най-често загарям зеле като готвя, така и не съм там когато е останало без вода.

Ама и аз съм такава, особено докато готвя гледам да не правя нищо друго, че твърде много издънки съм имала, особено като кипна нещо, после си отварям двойна работа да го чистя и него и да доготвям манджата :lol:
dejavu

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Авг 2015, 09:44

Обикновено слагам лаптопа в кухнята и сядам да готвя, така долавям всяка миризма и не съм имала големи проблеми в кухнята, е като по-млада домакиня да, но вече съм "вряла в тази вода" 20 години! :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Lili_pili » 11 Авг 2015, 11:24

Ваня Стойчева написа:Обикновено слагам лаптопа в кухнята и сядам да готвя, така долавям всяка миризма и не съм имала големи проблеми в кухнята, е като по-млада домакиня да, но вече съм "вряла в тази вода" 20 години! :)

научихте се вие, а и така е по-лесно качването на яденето в някоя кулинарна фейсбук група хаха :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Локумът » 11 Авг 2015, 12:04

E, как, снимката за фейсбук е най-важната, дори жена ми ме накара да икупя фотоапарат за 800лв. за да снимка манджите си красиво!
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети