Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога разбирате, че авокадото е готово за хапване?

13 Фев 2015, 15:39

Изпаднахме в истинска мистерия кой плод на кой плод пречи в съседство, но наистина сякаш не сме се замисляли за тези неща, май! :lol: :lol: :lol:

16 Фев 2015, 16:21

maminka написа:
renetka написа:А и не съм убедена, че самото авокадо няма и то някакво влияние върху съседите си, защото това последното, което ми имаше дъх, беше съсипало морковите в съседство :lol:

Странно, аз си мислих, че ябълките помагат на авокадото да узрее по-бързо... :roll:

Бананите, бананите му помагат ;)

16 Фев 2015, 16:40

Kremiliya написа:Изпаднахме в истинска мистерия кой плод на кой плод пречи в съседство, но наистина сякаш не сме се замисляли за тези неща, май! :lol: :lol: :lol:

Знам ли направо! :)) Всичко е едина истинска мистерия направо - важното е обаче авокадото да е меко, бананите да имат малко петънца (тогава са най-идеални заядене), ябълките да са твърди! :)) Това е с две думи, хаха :)

16 Фев 2015, 17:46

Така и не се научих да го ям това гадно авокадо, но лошо на вкус полезните му качества не могат да се отрекат :)))

17 Фев 2015, 13:20

Snejna написа:Така и не се научих да го ям това гадно авокадо, но лошо на вкус полезните му качества не могат да се отрекат :)))

Аз на дърти години го заобичах :) Макар че сега, след онова, което имаше гаден дъх, нещо ми отмиля. Но аз принципно само в салати и бъркочи го ям. Така, намазано на филия - цъ :x

17 Фев 2015, 14:19

renetka написа:
Snejna написа:Така и не се научих да го ям това гадно авокадо, но лошо на вкус полезните му качества не могат да се отрекат :)))

Аз на дърти години го заобичах :) Макар че сега, след онова, което имаше гаден дъх, нещо ми отмиля. Но аз принципно само в салати и бъркочи го ям. Така, намазано на филия - цъ :x

банан с авокадо е най-вкусното, но на филия и аз не бих го мазала май! Особено на мек бял хляб хаха :)

17 Фев 2015, 15:39

А как да разберем, че се е развалило авокадото и вече е в графа - лошо меко? По Коледа бях взела едно авокадо, но го забравих, пътувах и като се върнах след 3 седмици реших, че е най-добре да го хвърля... беше доста меко. :roll:

17 Фев 2015, 15:56

Anka написа:А как да разберем, че се е развалило авокадото и вече е в графа - лошо меко? По Коледа бях взела едно авокадо, но го забравих, пътувах и като се върнах след 3 седмици реших, че е най-добре да го хвърля... беше доста меко. :roll:

НИкога не съм оставяла авокадо за толкова дълго време, сигурно се е развалило, това хич не е кратък срок, тъй че не го мисли особено, според мен авокадото е най-добре около седмица след като сме го купили ;0

17 Фев 2015, 17:47

S_Milenska написа:
Kremiliya написа:Изпаднахме в истинска мистерия кой плод на кой плод пречи в съседство, но наистина сякаш не сме се замисляли за тези неща, май! :lol: :lol: :lol:

Знам ли направо! :)) Всичко е едина истинска мистерия направо - важното е обаче авокадото да е меко, бананите да имат малко петънца (тогава са най-идеални заядене), ябълките да са твърди! :)) Това е с две думи, хаха :)

:lol: :lol: :lol: Супер! Това за бананите не го знаех честно да си призная, аз винаги гледам да са твърди и жълти, а гледай ти трябвало да бъдат с петънца!

17 Фев 2015, 18:10

Много обичам авокадо, особено с банани, но давайте и други идеи за ползването на авокадото, идеята с банана иа з я знам от моя позната ;))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12