Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога разбирате, че авокадото е готово за хапване?

25 Фев 2015, 16:37

Авокадото е направо част от супер храните, не трябва да го подценяваш. Салама и майонезата далеч не са такива. :mrgreen:

25 Фев 2015, 17:28

Сега ми се прияде авокадо с маслини и маруля, май ще си взема като се прибирам, дано само да е достатъчно меко ида не се налага да го чакам няколко дена. :mrgreen:

26 Фев 2015, 15:51

Ох, и на мен...Гуакамоле :mrgreen:

26 Фев 2015, 16:39

Угодих си вчера и си хапнах, тази тема с авокадото събуди всичкото ми желание към него, а костилките му са ми любими, как може да са в толкова идеална форма :mrgreen:

27 Фев 2015, 16:43

Elica написа:Угодих си вчера и си хапнах, тази тема с авокадото събуди всичкото ми желание към него, а костилките му са ми любими, как може да са в толкова идеална форма :mrgreen:

И аз днес мисля да си взема. А костилките за какво може да ги използваме се чудя :roll: По едно време си бях наумила да ги боядисвам :lol:

27 Фев 2015, 16:59

Хахах Интересно някой да си мисли за костилките, аз смятам, че наистина са украса могат да се ползват, представям си ги в есенния интериор биха се вързали чудесно редом с шишарки :)

04 Мар 2015, 15:55

Другото, което ей сега ме осени - боядисани костилки сред Великденските яйца :mrgreen:

04 Мар 2015, 17:29

renetka написа:Другото, което ей сега ме осени - боядисани костилки сред Великденските яйца :mrgreen:

хахах това ще е супер идея! :mrgreen: задължително ще използвам тази идея за Великден, малкия направо ще ги разбие :) :mrgreen:

04 Мар 2015, 18:10

Ооо, това е жестока идея, може да се боядиса с лак за нокти! Направо ме изпълнихте с идеи, добре, че идва Великден! Племенниците ми ще откачат като им дам по едно такова "пъдпъдъче яйце" , за да смели останалите! :lol: :lol: :lol:

05 Мар 2015, 16:48

Xaxaxa...това ще е еквивалентът на дървеното яйце :lol: Внимавайте, да няма обидени :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12