
А понеже съм си запазила 4-5 костилки, да ви кажа, че май поизсъхват и се белят

qwerryyy написа:Не можеш ли от тях да си "хване" друго и да си направиш дърво?)
renetka написа:Ако месото е станало кафяво, не става нали?
renetka написа:Това, за което говоря, си беше зелено отвъд и меко. Като го разрежеш имаше около костилката покафенели петна...Аз ги пробвахи ги попремахнах...Изядох си го, но явно е било на ръба
renetka написа:qwerryyy написа:Не можеш ли от тях да си "хване" друго и да си направиш дърво?)
Ааа, не знам. Надали е толкова лесно
magda написа:renetka написа:qwerryyy написа:Не можеш ли от тях да си "хване" друго и да си направиш дърво?)
Ааа, не знам. Надали е толкова лесно
Ти хубаво дърво, ама е не ядливо, трябва да се облагороди!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта