

Всички бяха ужасно зелени и твърди, но не зная дали това изглежда така само заради кората на авокадото


Всъщност по магазините срещали ли сте авокадо, което е готово за хапване или пък такива трябва да бъдат - зелени и твърди

renetka написа:Привет!
Миналата седмица три пъти си правих салата с авокадо. Два пъти беше супер, а третото авокадо имаше много странен, гаден и специфичен дъх. От едно и също място са, и трите бяха меки, но със зелена кора (не почернели)...Нямам обяснение, а и нямам голяма практика с авокадо още![]()
Другото което е, че съм чувала и чела, че за да узрее (омекне) по-бързо, а не ти се чака, е да го сложиш до банани!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта