10 Фев 2015, 12:31
10 Фев 2015, 12:34
10 Фев 2015, 12:48
10 Фев 2015, 13:41
10 Фев 2015, 14:06
10 Фев 2015, 14:15
renetka написа:Привет!
Миналата седмица три пъти си правих салата с авокадо. Два пъти беше супер, а третото авокадо имаше много странен, гаден и специфичен дъх. От едно и също място са, и трите бяха меки, но със зелена кора (не почернели)...Нямам обяснение, а и нямам голяма практика с авокадо още![]()
Другото което е, че съм чувала и чела, че за да узрее (омекне) по-бързо, а не ти се чака, е да го сложиш до банани!
10 Фев 2015, 14:58
10 Фев 2015, 16:29
10 Фев 2015, 16:58
11 Фев 2015, 10:43