Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Учите ли децата си да рециклират, а правите ли им рециклирани играчки?

13 Фев 2015, 15:22

Скоро реших да потърся някакво занимание на децата и открих тази снимка
recycling-plastic-bottles-ideas-for-kids.jpg
recycling-plastic-bottles-ideas-for-kids.jpg (44.26 KiB) Прегледано 1103 пъти
Идеята ми се стори супер готина, затова се замислих - защо пък да не възпитаваме точно така децата си за нещата, които искат, просто да се помъчат да ги приготвят по един или друг начин, така хем рециклират, хем си имат играчките, които поискат :idea:

Вие опитвали ли сте се да правите рециклирани играчки или пособия като това от снимката, на децата си и как възприемате идеята? :?:

Бихте ли ги насърчили, за по-големите става дума, да рециклират по този начин и да влагат нещо повече в играчките си, не просто желание, а истинско усилие, мисъл и сръчност? :roll: А за по-малките бихте ли им правили подобни играчки, които не са лъскави, но пък ще са от рециклирани материали и много занимателни?! :?: :!:

Re: Учите ли децата си да рециклират, а правите ли им рециклирани играчки?

13 Фев 2015, 15:24

Това е супер идея, нямам деца, но пък имам племенник, мисля, че много ще му хареса да си направим нещо такова, а и наистина учи на нещо :idea:

13 Фев 2015, 15:36

Еха, страхотна идея е това, много ми харесва и с радост бих изпробвала нещо такова за да направя с дъщеря ми, а това шише от шампоан ли ще е? :)

19 Май 2015, 12:42

Мисля, че твърде много се вживяват хората, не, че е лошо или пък не е готино сам да си изработиш щуротии, като от снимката, но чак пък и играчки от рециклирани материалии... :roll:

19 Май 2015, 13:12

Играчки от рециклирани материали, само до не се сърди човече мога да се съглася ;)

19 Май 2015, 14:44

Не съм виждала досега някоя майка да е рециклирала нещо :)

20 Май 2015, 12:34

annydance написа:Мисля, че твърде много се вживяват хората, не, че е лошо или пък не е готино сам да си изработиш щуротии, като от снимката, но чак пък и играчки от рециклирани материалии... :roll:

Да, не е като ежедневно нещо, а по-скоро по изключение да се направи подобна играчка.

20 Май 2015, 14:23

Е да само по изключение иначе няма как да стане номера...

20 Май 2015, 14:40

Ваня Стойчева написа:Е да само по изключение иначе няма как да стане номера...

да, да, не си представям всеки път да се занимавам с правенето на играчки, мисия невъзможна е просто.

20 Май 2015, 16:11

Не рециклирам, но се старая да събирам колкото се може повече неща разделно, или да ги изхвърлям на специализирано място, поръчвам транспорт. Чак до играчки не вярвам че ще стигна, но кгоато имам деца тогава ще го мисля. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: