Всички родители сме се замисляли по този въпрос! Кога ще престанем с историите за Щъркела, птичките и пчеличките и в прав текст ще говорим за това от къде идват бебетата! Не ми се иска след 7-8 години, когато дъщеря ми започне да прави секс да изглежда толкова шокирана:

- sex_talk_1204.jpg (38.28 KiB) Прегледано 2255 пъти
Ще ми се от рано да я подготвя за това! Да ѝ обясня как се появяват бебетата, да й разкажа как се случва всичко и то с истинските думи, а не с истории за птички и пчелички. Все пак смятам, че това е работа на родителите да подготвят децата си за секса, а не работа на интернет и съмнителни източници.

Обаче се чудя, как да обясня на 7 годишно дете от къде идват бебетата, така че да не я стресна твърде много, нито пък да я притесня и накрам да се чувства неудобно. Ясно ви е че съвсем скоро ще започнат да се подшушват такива разговори около нея и тя ако вярва в птичките и пчеличките ще стане за смях. Надявам се на вашата помощ, а ако сте минали по този път да ми дадете съвет как да подходя, защото смятам, че е време да започне да отговаря на въпроса от къде идват бебетата! А като сложим и факта, че нямаме друго дете, то предсатвете си колко непозната история е това.