Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
20 Юли 2015, 11:22
Чакам с нетърпение да ходим заедно на море, но не като мама с децата
20 Юли 2015, 13:28
maminka написа:Чакам с нетърпение да ходим заедно на море, но не като мама с децата

хахахахха, няма да стане, ти винаги ще си майка им, а кой иска да бъде на море (тийн) с майка си?!
12 Ное 2015, 16:06
Snejna написа:maminka написа:Чакам с нетърпение да ходим заедно на море, но не като мама с децата

хахахахха, няма да стане, ти винаги ще си майка им, а кой иска да бъде на море (тийн) с майка си?!
Това ми е било най-гадното, когато майка ми е искала д ами бъде приятелка и да излизаме заедно, ужас!
25 Ное 2015, 15:40
Anka написа:Snejna написа:maminka написа:Чакам с нетърпение да ходим заедно на море, но не като мама с децата

Това ми е било най-гадното, когато майка ми е искала д ами бъде приятелка и да излизаме заедно, ужас!
Особено в тийн годините е най-странно, после с времето е съвсем нормално и приятно дори !:)
27 Ное 2015, 12:27
Аз пък чакам с нетърпение всеки един ден и всяка еднас реща с малкия ми човек. Вече не очаквам нито да проходи, нито да проговори. :) Всичко ми е прекрасно и не бързам в очаквания за бъдещето, защото времето и без друго минава адски бързо. :) Но за най-близко време, очакваме с нетърпение Коледа, защото е специална за цялото ни семейство !:)
27 Ное 2015, 14:33
В момента чакам малкия да го видя как ще приеме първата по-осъзната среща с Дядо Коледа, ще е голям смях.
27 Ное 2015, 15:44
silver933 написа:В момента чакам малкия да го видя как ще приеме първата по-осъзната среща с Дядо Коледа, ще е голям смях.

Дано да не му дойдат много страховете и да не реве детето твърде много, а повече да се радва!:)
30 Ное 2015, 12:41
В началото винаги е странно и ревливо, но после се оправят нещата и детето го чака с нетърпение! :) И аз очаквам точно Коледа, макар че не емного родителско, но всяка една Коледа ми е специална, за да видя как детето ще реагира на Коледата, когато вече е по-голямо. :)
30 Ное 2015, 13:42
silver933 написа:В момента чакам малкия да го видя как ще приеме първата по-осъзната среща с Дядо Коледа, ще е голям смях.

На колко е детенцето ти? Аз все още мисля да не правя такива срещи, първо, че са малки и второ... някак много ми е фалшив този момент
30 Ное 2015, 14:49
Е то като тръгне на ясла или на градина ще се срещне с Дядо Коледа. :)