Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
30 Ное 2015, 15:25
Когато нещо не искате да се случва с вашето дете, както в случая с Дядо Коледа какво правите, оставяте го да разваля илюзиите на всички деца?
30 Ное 2015, 16:25
Anka написа:Когато нещо не искате да се случва с вашето дете, както в случая с Дядо Коледа какво правите, оставяте го да разваля илюзиите на всички деца?
Какво означава да го оставяте да прави това, в крайна сметка да му кажеш истината, която да си я спестява, докато другите хлапенца си фантазират за него...?
10 Фев 2016, 11:50
Любопитно ми е да го видя пораснал, хванал живота си в ръцете млад мъж

преди да има свое семейство.
10 Фев 2016, 12:00
klara написа:Любопитно ми е да го видя пораснал, хванал живота си в ръцете млад мъж

преди да има свое семейство.
Да и на мен мие лщбопитно да ги видя пък като пораснат също, как ли ще изглеждат, с какво ли ще се занимават, дали ще са си близки :)
10 Фев 2016, 13:55
Вече почвам да очаквам по-скоро като баба, отколкото като майка.

Като знам, че синът ми вече е на 22 почвам да се замислям дали след 4-5 години няма да ми преревава някое внуче :)
11 Фев 2016, 12:13
Ваня Стойчева написа:Вече почвам да очаквам по-скоро като баба, отколкото като майка.

Като знам, че синът ми вече е на 22 почвам да се замислям дали след 4-5 години няма да ми преревава някое внуче :)
Какво по-хубаво от това!

Бабите се радват повече на внуците, отколкото на собствените си деца, повече им угаждат.
11 Фев 2016, 12:19
Угаждат им, защото са забравили каква борба е да направиш от детето човек.

И само се пречкат на майките да успеят да си направят детето нормално, здраво и разумно същество.
12 Фев 2016, 14:31
Rali_hr написа:Угаждат им, защото са забравили каква борба е да направиш от детето човек.

И само се пречкат на майките да успеят да си направят детето нормално, здраво и разумно същество.
Ако питаш бабите сигурно е точно обратното!
01 Апр 2016, 13:14
black написа:Rali_hr написа:Угаждат им, защото са забравили каква борба е да направиш от детето човек.

Ако питаш бабите сигурно е точно обратното!

Е много ясно, според бабите прекаляваме с желанието си да се грижим за децата и не знаем как да го направим, те са по-наясно.
01 Апр 2016, 14:59
Малко е раничко за подобно нещо, но ми е любопитно да видя децата на моето дете, как ще изглеждат, какви ще бъдат. Дай Боже да стане

.