Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви смятате, че са ползите от кафявия ориз и как го приготвяте?

16 Апр 2015, 11:34

Много обичам кафяв ориз, далеч по-вкусен ми е от останалите варианти на ориза, а и има по-приятен самостоятелен вкус.

16 Апр 2015, 13:03

До колкото знам, кафявия ориз е много полезен за сърцето, за разлика от белия. :)) затова е хубавода си хапваме от него по-често, а с вкуса му се свиква, пък и засища повече от белия и за по-дълго време. :)

15 Юни 2015, 13:42

Добре де, аз хич не го харесвам тоя кафяв ориз, много трудно увира, сто часа се вари..

15 Юни 2015, 16:52

S_Milenska написа:Добре де, аз хич не го харесвам тоя кафяв ориз, много трудно увира, сто часа се вари..

Ами ще имаш търпение, поне е по-полезен от белия ориз, което е достатъчен повод да ядеш него. :)

27 Юни 2015, 11:50

Krum написа:
S_Milenska написа:Добре де, аз хич не го харесвам тоя кафяв ориз, много трудно увира, сто часа се вари..

Ами ще имаш търпение, поне е по-полезен от белия ориз, което е достатъчен повод да ядеш него. :)

да, той може да е полезен, но няма никакви вкусови качества. чудя се за този Баланс който рекламират, дали наситина е полезен като кафевия, а вкусен като белия? Не мога още да свикна с вкуса на този кафяв ориз а и все ми остава хрупкаво и неприятно в устата. :roll:

21 Сеп 2016, 16:45

Веднъж се захванах да варя кафяв ориз. Е, такова чудо не бях виждала. Това нещо увря след не знам колко часа. Аз ли нещо не направих каквото трябва, но повече това нещо няма да го купя!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2