Какви смятате, че са ползите от кафявия ориз и как го приготвяте?

Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене

Re: Какви смятате, че са ползите от кафявия ориз и как го приготвяте?

Мнениеот qwerryyy » 16 Апр 2015, 11:34

Много обичам кафяв ориз, далеч по-вкусен ми е от останалите варианти на ориза, а и има по-приятен самостоятелен вкус.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Malina » 16 Апр 2015, 13:03

До колкото знам, кафявия ориз е много полезен за сърцето, за разлика от белия. :)) затова е хубавода си хапваме от него по-често, а с вкуса му се свиква, пък и засища повече от белия и за по-дълго време. :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот S_Milenska » 15 Юни 2015, 13:42

Добре де, аз хич не го харесвам тоя кафяв ориз, много трудно увира, сто часа се вари..
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Krum » 15 Юни 2015, 16:52

S_Milenska написа:Добре де, аз хич не го харесвам тоя кафяв ориз, много трудно увира, сто часа се вари..

Ами ще имаш търпение, поне е по-полезен от белия ориз, което е достатъчен повод да ядеш него. :)
Аватар
Krum

Мнениеот S_Milenska » 27 Юни 2015, 11:50

Krum написа:
S_Milenska написа:Добре де, аз хич не го харесвам тоя кафяв ориз, много трудно увира, сто часа се вари..

Ами ще имаш търпение, поне е по-полезен от белия ориз, което е достатъчен повод да ядеш него. :)

да, той може да е полезен, но няма никакви вкусови качества. чудя се за този Баланс който рекламират, дали наситина е полезен като кафевия, а вкусен като белия? Не мога още да свикна с вкуса на този кафяв ориз а и все ми остава хрупкаво и неприятно в устата. :roll:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот roksana » 21 Сеп 2016, 16:45

Веднъж се захванах да варя кафяв ориз. Е, такова чудо не бях виждала. Това нещо увря след не знам колко часа. Аз ли нещо не направих каквото трябва, но повече това нещо няма да го купя!
roksana

Предишна

Назад към Здравословно хранене