06 Мар 2015, 12:54
06 Мар 2015, 12:56
06 Мар 2015, 13:01
06 Мар 2015, 13:09
06 Мар 2015, 13:10
06 Мар 2015, 13:24
magda написа:Този ориз от картинката е доста странен, прилича на пълнозърнест басмати, но от друга страна е доста тъмен, не зная какъв сорт е, всъщност пълнозърнести оризища има доста видове като се замисля, но басмати смятам, че е най-вкусен, а и е най-полезен!![]()
![]()
09 Мар 2015, 20:38
10 Мар 2015, 00:20
S_Milenska написа:Хапвам си понякога кафяв ориз и го приготвям също като белия, а понякога ги и миксирам двата вида. Кафявия ориз се вари по-бавно и вкусът му е по-различен, на мен ми прилича на жито. Не знам точно пък какви са ползите му, всички го знаем, кафевия ориз е по-полезен, на принципа на рафинирането си го представям. По-натурален и по-близък до природата продукт.
10 Мар 2015, 10:25
16 Апр 2015, 09:30