Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
08 Юни 2016, 09:57
Прочистваш
08 Юни 2016, 11:11
Хич и не се заглеждам кой какво качва, само на близките обръщам по-голямо внимание

. Ако седна да гледам и чета всичко, означава нито да ям, нито да спя

.
10 Юни 2016, 11:26
Значи и ти си от онези, с много непознати приятели
10 Юни 2016, 11:40
Няма лошо да имаш повече непознати приятели. Така общуваш с различни хора. Избираш си кои най-много ти харесват и си приказваш с тях, какво като са непознати.
14 Юни 2016, 11:18
Общуваш ли наистина? Или само си седят в списъка и се чудиш за какво ли. Как избираш коя непозната покана да одобриш?
14 Юни 2016, 11:45
nefertiti написа:Общуваш ли наистина? Или само си седят в списъка и се чудиш за какво ли. Как избираш коя непозната покана да одобриш?
Не казвам, че с всички общувам, но който ми се види по-интересен и ако не си е скрил информацията с какво се занимава или любими теми. Малко по интуиция карам

.
15 Юни 2016, 12:23
red_eyes написа:nefertiti написа:Общуваш ли наистина? Или само си седят в списъка и се чудиш за какво ли. Как избираш коя непозната покана да одобриш?
Не казвам, че с всички общувам, но който ми се види по-интересен и ако не си е скрил информацията с какво се занимава или любими теми. Малко по интуиция карам

.
Така може да се натъкнеш на някой психопат
25 Юли 2016, 10:45
Някои със сигурност бъркат фейсбука със сайт за запознанства, може би от там и появата на много непознати в приятели и разни по-странни селфита
25 Юли 2016, 11:25
С непознатите ясно, но аз например имам състуденти, съученици, с които сме приятели във фейсбук, но не си говорим почти. Не и с всички познати си общуваш.
27 Сеп 2016, 13:59
nefertiti написа:Някои със сигурност бъркат фейсбука със сайт за запознанства, може би от там и появата на много непознати в приятели и разни по-странни селфита

не са малко тези, които мислят, че фейсбук е място, на което да се запознаваш с различни хора, което е и така. но аз не бих приела покана от човек, с който никога не съм говорила, имам предвид, че е друго, ако често се засичате вкоментари на различни страници или групи, но така от небето някой да се сили да ти става приятел е откачено.