Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Риба, мляко и яйца – спазвате ли забранената комбинация от миналото? :)

10 Мар 2015, 12:10

Спазвам я разбира се, предпочитам рибата да я ям възможно най-естествена! :) Хапвам я направена само на скара, така ми харесва най-много, без сосове, без нищо, само с лимон. :)

10 Мар 2015, 12:36

Хапвам ги заедно, панирана риба обожавам и си готвя от време на време! :) Бях го забравил това за яйцата, рибата и млякото. :mrgreen:

10 Мар 2015, 14:18

То това е отживелица май-май ;)

16 Мар 2015, 12:23

renetka написа:То това е отживелица май-май ;)
А, хич не е масово хората спазват все още тази забрана и внимават много какво си хапват :)

17 Мар 2015, 13:01

mix_twix написа:
renetka написа:То това е отживелица май-май ;)
А, хич не е масово хората спазват все още тази забрана и внимават много какво си хапват :)

Въпросът е дали има смисъл...Иначе, според мен, е най-добре принципно да се приема на едно хранене един основен протеинов продукт. Ако ще е сирене, да е сирене, ако ще е месо, да е месо, ако ще е риба, да е риба, ако ще са яйца, да са яйца...но това е за храносмилането, а не, че е забранено да се комбинират.

17 Мар 2015, 13:24

Да, то ако някой пита, никой не яде пържена риба, пържени картофи, бял хляб,... :lol:

19 Мар 2015, 13:21

rabotnata pchela написа:Да, то ако някой пита, никой не яде пържена риба, пържени картофи, бял хляб,... :lol:

А?
Сори, не ти разбирам поста :)

19 Мар 2015, 13:38

renetka написа:
rabotnata pchela написа:Да, то ако някой пита, никой не яде пържена риба, пържени картофи, бял хляб,... :lol:

А?
Сори, не ти разбирам поста :)

Имам предвид, че за пред хората всички се храним супер здравословно, никой не казва аз ям бял хляб, аз ям пържени картофи с филии намазани с маргарин, но хората го правят, само че ги е срам да си признаят! И пържената риба е в това число - никой не я яде, щото не е полезна! :lol: :lol: :lol:

16 Апр 2015, 12:11

Ми как си правите рибени сандвичи, спазвате ли някакви неща? А Дори по снимки съм виждал примерно сандвич с риба тон и отгоре с варени яйца.. :?: :!:

16 Апр 2015, 12:56

dinkog написа:Ми как си правите рибени сандвичи, спазвате ли някакви неща? А Дори по снимки съм виждал примерно сандвич с риба тон и отгоре с варени яйца.. :?: :!:

И аз съм се чудила, не бих рискувала да си хапна, така си знам от малка ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 9