dinkog написа:Ми как си правите рибени сандвичи, спазвате ли някакви неща? А Дори по снимки съм виждал примерно сандвич с риба тон и отгоре с варени яйца..![]()
А в колко много салати има риба и сирена, риба и яйца, риба и млечни сосове...замислете се

dinkog написа:Ми как си правите рибени сандвичи, спазвате ли някакви неща? А Дори по снимки съм виждал примерно сандвич с риба тон и отгоре с варени яйца..![]()
renetka написа:dinkog написа:Ми как си правите рибени сандвичи, спазвате ли някакви неща? А Дори по снимки съм виждал примерно сандвич с риба тон и отгоре с варени яйца..![]()
А в колко много салати има риба и сирена, риба и яйца, риба и млечни сосове...замислете се
Lisica написа:renetka написа:dinkog написа:Ми как си правите рибени сандвичи, спазвате ли някакви неща? А Дори по снимки съм виждал примерно сандвич с риба тон и отгоре с варени яйца..![]()
На мен това ми е странно, при положение, че се казва, че точно осоляването, мариноването и обработването на рибата е това, което пречи на комбинацията.
viking написа:И на замразената нищо й няма, важно е да не е консервирана по никакъв начин, нямам предвид само консервите, включително и осоляването е вид консервиране, та няма от какво да се тревожите, но по-добре е да не е пържена, така няма да ти трябва и панировка!
Аз съм същата, но се старая да стана малко по-модерна и да вкарам някоя и друга новостmarsu написа:Аз съм като бабите - спазвам си забраната и толкова, без да се притеснявам и съм спокойна. Не бих искала да рискувам и да се отровя за едното нищо.
Lisica написа:viking написа:И на замразената нищо й няма, важно е да не е консервирана по никакъв начин, нямам предвид само консервите, включително и осоляването е вид консервиране, та няма от какво да се тревожите, но по-добре е да не е пържена, така няма да ти трябва и панировка!
ренетка, ето, от тук разбрах
renetka написа:Lisica написа:viking написа:И на замразената нищо й няма, важно е да не е консервирана по никакъв начин, нямам предвид само консервите, включително и осоляването е вид консервиране, та няма от какво да се тревожите, но по-добре е да не е пържена, така няма да ти трябва и панировка!
ренетка, ето, от тук разбрах
Т.е. ти казваш, че няма лошо в комбинацията, а проблемите идват ако е маринована и се комбинира със сирене/яйца/мляко?
Kremiliya написа:За най-сигурно да не се комбинират, нищо няма да стане, така или иначе рибата си е достатъчно полезна и хранителна сама по себе си, че да има нужда от яйца и майонеза и кисело мляко, че и прясно.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта