Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
22 Юни 2015, 17:15
Всички упражнения, които гледате по телезивията стават, но за ръцет е енай-добре да има и малко натоварване!
24 Юни 2015, 14:33
Има ного добри програми, йогата доста стяга, но трябва постоянство и хубавото е, че не натоварва твърде много, разбира се в начлаото винаги го има дискомфорта от мускулната треска, но това мина.
24 Юни 2015, 15:09
kauda написа:Има ного добри програми, йогата доста стяга, но трябва постоянство и хубавото е, че не натоварва твърде много, разбира се в начлаото винаги го има дискомфорта от мускулната треска, но това мина.
Йогата наистина ли стяга, аз си мисля, че е по-скоро пожелание, отколкото истина.
25 Юни 2015, 10:28
fawla написа:kauda написа:Има ного добри програми, йогата доста стяга, но трябва постоянство и хубавото е, че не натоварва твърде много, разбира се в начлаото винаги го има дискомфорта от мускулната треска, но това мина.
Йогата наистина ли стяга, аз си мисля, че е по-скоро пожелание, отколкото истина.
Стяга, да, стига да си постоянен и да не пренатоварваш тялото, а да правиш постепенно всичко

От друга страна само ръце можеш да си правиш с бутилки от половин литър да вдигаш, те са леки и със сигурност няма да ти направят кой знае какви мускули, а в същото време ще ти стегнат мускулчетата
25 Юни 2015, 10:45
Леки гирички и проблемът е решен, само че трябва да се наблегне на вътрешната страна на ръката, където обикновено са най-големите проблеми.
25 Юни 2015, 14:15
silver933 написа:Леки гирички и проблемът е решен, само че трябва да се наблегне на вътрешната страна на ръката, където обикновено са най-големите проблеми.

А това с какъв вид упражнения става, понеже виждам, че и при мен тази област е започнала се отпуска
18 Дек 2018, 16:15
То е трудно жената да стегне ръцете, за да станат мускулести. Просто го няма този хормон в женското тяло. Така че всяка тренировка ще помогне за стягане, без да изглежда грозно.