Какви видове палачинкови торти сглобявате, дайте идеи?!

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Какви видове палачинкови торти сглобявате, дайте идеи?!

Мнениеот Monika_Spasova » 21 Апр 2015, 20:35

Не си падам много по тежките кремове, а и предпочитам повече солените палачинкови торти, правя най-често с кашкавал и някакво друго сирене заедно със сос от крема сирене и кисело мляко, става много свежо. А най-обичам сладка със сладолед! :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот kauda » 07 Май 2015, 19:34

Monika_Spasova написа:Не си падам много по тежките кремове, а и предпочитам повече солените палачинкови торти, правя най-често с кашкавал и някакво друго сирене заедно със сос от крема сирене и кисело мляко, става много свежо. А най-обичам сладка със сладолед! :)

И аз ги харесвам много солените палачинкови торти, страхотни са и на вкус и на вид дори, а и винаги са подходящи за гости :)
Аватар
kauda

Мнениеот Локумът » 08 Май 2015, 15:20

Kremiliya написа:Единствената палачинкова торта, която съм яла е била само с шоколад намазана всяка палачинка и подредени така :)

Скучно, скучно, трябва нещо много по-вкусно да си направиш, пробвай солена с много работи на нея :)
Аватар
Локумът

Мнениеот kauda » 08 Май 2015, 16:16

Аз искам да си направя някоя по-здравословна, със палачинки със спанак и вътре нещо готино за пълнеж, дали ще стане?
Аватар
kauda

Мнениеот Kaya » 27 Юни 2015, 11:31

Палачинковите торти са най-вкусното нещо на света - за мен! :) Обожавам ги - с майонеза, с катък, краставички, кашкавал, филе, много подправки и какво ли още не :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот kauda » 29 Юни 2015, 16:21

Kaya написа:Палачинковите торти са най-вкусното нещо на света - за мен! :) Обожавам ги - с майонеза, с катък, краставички, кашкавал, филе, много подправки и какво ли още не :)

хахаха не ми се вписва в представите за здравословно, но пък звучи много вкусно! :)
Аватар
kauda

Мнениеот Fancy » 29 Юни 2015, 17:34

kauda написа:
Kaya написа:Палачинковите торти са най-вкусното нещо на света - за мен! :) Обожавам ги - с майонеза, с катък, краставички, кашкавал, филе, много подправки и какво ли още не :)

хахаха не ми се вписва в представите за здравословно, но пък звучи много вкусно! :)

За здравословно не зная, но със сигурност не е леко, аз най-често слагам м/у палачинките това, което имам в момента, но никога не мога да спра само с едно парче и не зная как мога да направя това колкото се може по-лека храна :roll:
Fancy

Мнениеот Monika_Spasova » 29 Юни 2015, 19:22

Оле, аз никога не мога да изям повече от парче, може би аз ги правя с много неща и много тежки, слагам около 10 палачинки и всичко останало е с каквото намеря, наистна страхотна вкусотия ;)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Pipilota » 30 Юни 2015, 06:08

А за сладки варианти, освен намазани само с шоколад сещате ли се, то изобщо има ли такъв вариант всъщност...? :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Локумът » 30 Юни 2015, 13:17

Pipilota написа:А за сладки варианти, освен намазани само с шоколад сещате ли се, то изобщо има ли такъв вариант всъщност...? :roll:

И аз не съм ял различни, веднъж бях опитал една с банан и шоколад е няма такава гадост, не знам тая комбинация кой я харесва..
Аватар
Локумът

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети