Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
25 Май 2015, 14:35
Локумът написа:Те и за гъбите казват, че са много тежка храна, но за сметка на това са много нискокалорични, тъй и с патладжана. Вярно, че като го ядем ни става тежко, но като цяло си е вкусен.

То май това е хубавото и в двете храни, че засищат с малко, а и като са нискокалорични, то не ти трябва кой знае каква диета, за да си слабееш
25 Май 2015, 15:02
А, сетих се. Същото е с карфиол и броколи и зеле
25 Май 2015, 15:51
Аааау, мдаа... сготвени на пара стават страхотни!!!
14 Юли 2015, 12:11
Mamacita написа:Аааау, мдаа... сготвени на пара стават страхотни!!!

Стават ли вкусни наистина, на пара съм правила само тиквички с моркови.
05 Авг 2015, 12:56
Mamacita написа:Аааау, мдаа... сготвени на пара стават страхотни!!!

Наистина ли? Не съм опитвала, мисля че ще са гадни и лигави, я кажи такива ли са

тиквичките на пара са ужасни, ако и това е така по-добре да не ги хабя...
05 Авг 2015, 15:19
Цветните зеленца стават доста добри, всичките видове, тъй като остават хрупкави, апък не са жилави
06 Авг 2015, 12:50
ядене на пара е като храна з акокошки не можете да си хапнете нещо по-истинско
06 Авг 2015, 16:59
Slavena написа:ядене на пара е като храна з акокошки не можете да си хапнете нещо по-истинско

Че и барбекюто не е лошо, нито много вредно, освен ако не прекалиш с нея, тогава става токсична храната не само заради самото месо, обаче
07 Авг 2015, 08:56
Кога става токсично барбекюто?
07 Авг 2015, 14:45
Monika_Spasova написа:Кога става токсично барбекюто?
Бяха казали за някакви неща, с които се пали барбекюто, че са вредни, но не зная дали става въпрос за самите въглища или някакъв вид запалителна течност
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.