Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
24 Мар 2015, 12:13
Аз използвам само ленти кола маска и съм си супер, но да си призная, не се скубя като малко момиченце.
24 Мар 2015, 13:32
Аз си купувам от тази кола маска, която се стопля в микровълновата и съм доста доволна, първо че мога да го направя по всяко време, понеже мразя да се съобразявам с часове на козметици и второ, че е доста икономично и дълго откарвам с тази кола маска
24 Мар 2015, 13:44
Ползвам си само самобръсначката, не ви ли боли вас много?? А и после кой знае какво възпаление е и как изглеждате ..
24 Мар 2015, 14:33
Чак ви се чудя с тези епилатори и подобно скубене, как се решихте първия път?!
24 Мар 2015, 15:02
За моя радост не съм много окосмена и с бръснач се справям чудесно, всяка сутрин докато си взимам душ. Напоследък обаче и аз имам проблем с врастналите косъмчета.
24 Мар 2015, 15:30
Винаги съм съжалявал жените какво трябва да си причиняват, за да отговарят на нашите стандарти, но да ви кажа, че съм ви благодарен.
25 Мар 2015, 11:49
Mamacita написа:Аз си купувам от тази кола маска, която се стопля в микровълновата и съм доста доволна, първо че мога да го направя по всяко време, понеже мразя да се съобразявам с часове на козметици и второ, че е доста икономично и дълго откарвам с тази кола маска
Каква точно е тази кола маска, т.е откъде си я взимаш? Не е на ленти значи, щом я слагаш в микровълновата, или....
25 Мар 2015, 13:51
И аз съм си вземала такава затопляща се кола маска, вземам я от една приятелка, която е козметичка

)
25 Мар 2015, 23:59
Кола маска (домашно изпълнение) и самобръсначка допреди година. Никога никакви проблеми.
Сега съм на фотоепилация. Невероятно доволна съм
26 Мар 2015, 10:03
Yunona написа:Кола маска (домашно изпълнение) и самобръсначка допреди година. Никога никакви проблеми.
Сега съм на фотоепилация. Невероятно доволна съм

И аз искам да отида на фотоепилация, но много скъпо..

(