Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
10 Авг 2015, 13:49
Mon_ton написа:Имаше една рецепта на Йоли за фонтан или нещоподобно от лава, звучеше супер добре!

До колкото знам, за да се плучи този ефект, трябва да минат през хладилника, да стегнат и после се пускат в топла фурна

И на мен ми харесва, много пъти съм я гледала, но определено не мога да се престраша да я изпробвам, такива рецепти не са за обикновени хора от кухнята, за това трябва усет!
10 Авг 2015, 14:13
Mon_ton написа:Имаше една рецепта на Йоли за фонтан или нещоподобно от лава, звучеше супер добре!

До колкото знам, за да се плучи този ефект, трябва да минат през хладилника, да стегнат и после се пускат в топла фурна

Доколкото разбрах работата на суфлето е да се остави за съвсем кратко в много гореща фурна, за да стегне отвън, ама вътре това, което се разлива е гадно... брашняно

аз не съм опитвала, де ама има логика, нали?
11 Авг 2015, 12:26
Бе колко да е гадно, след као това е един от най-великите десерти?!
11 Авг 2015, 13:46
На мен ми звучи страхотно това суфле, изключително красиво и апетитно изглежда, сигурна съм, че е много добро на вкус, но е трудно за печене.
10 Сеп 2015, 17:00
Соленото суфле не е ли като солен кекс, само че във форма за мъфини?
11 Сеп 2015, 11:11
Ако знаете какво видео гледах тая сутрин, с едни суфлета, които се разтичат като лава, беше велико, затова казвам давайте сладкото суфле с много шоколад!
01 Окт 2015, 12:58
Гледах някакво видео за суфле в микровълновата, някой пробавл ли е да направи? Ставаше за минути
10 Ное 2015, 15:57
marsu написа:Гледах някакво видео за суфле в микровълновата, някой пробавл ли е да направи? Ставаше за минути 
Не съм почитателка на микровълновите.
10 Ное 2015, 16:10
marsu написа:Гледах някакво видео за суфле в микровълновата, някой пробавл ли е да направи? Ставаше за минути 
Не, това звучи интересно, но предполагам, че не се прави на тези обикновения микровълнов режим, а на грила?

Но 100 на 100 ще е супер