Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Сладко или солено, суфле да е, но как се приготвя? :)

10 Авг 2015, 13:49

Mon_ton написа:Имаше една рецепта на Йоли за фонтан или нещоподобно от лава, звучеше супер добре! :) До колкото знам, за да се плучи този ефект, трябва да минат през хладилника, да стегнат и после се пускат в топла фурна :)

И на мен ми харесва, много пъти съм я гледала, но определено не мога да се престраша да я изпробвам, такива рецепти не са за обикновени хора от кухнята, за това трябва усет!

10 Авг 2015, 14:13

Mon_ton написа:Имаше една рецепта на Йоли за фонтан или нещоподобно от лава, звучеше супер добре! :) До колкото знам, за да се плучи този ефект, трябва да минат през хладилника, да стегнат и после се пускат в топла фурна :)

Доколкото разбрах работата на суфлето е да се остави за съвсем кратко в много гореща фурна, за да стегне отвън, ама вътре това, което се разлива е гадно... брашняно :roll: аз не съм опитвала, де ама има логика, нали? :roll:

11 Авг 2015, 12:26

Бе колко да е гадно, след као това е един от най-великите десерти?!

11 Авг 2015, 12:48

Нали знаете, че гроздето е кисело... :lol: :lol: :lol: :lol:

11 Авг 2015, 13:46

На мен ми звучи страхотно това суфле, изключително красиво и апетитно изглежда, сигурна съм, че е много добро на вкус, но е трудно за печене.

10 Сеп 2015, 17:00

Соленото суфле не е ли като солен кекс, само че във форма за мъфини?

11 Сеп 2015, 11:11

Ако знаете какво видео гледах тая сутрин, с едни суфлета, които се разтичат като лава, беше велико, затова казвам давайте сладкото суфле с много шоколад! :mrgreen:

01 Окт 2015, 12:58

Гледах някакво видео за суфле в микровълновата, някой пробавл ли е да направи? Ставаше за минути :)

10 Ное 2015, 15:57

marsu написа:Гледах някакво видео за суфле в микровълновата, някой пробавл ли е да направи? Ставаше за минути :)

Не съм почитателка на микровълновите. :)

10 Ное 2015, 16:10

marsu написа:Гледах някакво видео за суфле в микровълновата, някой пробавл ли е да направи? Ставаше за минути :)

Не, това звучи интересно, но предполагам, че не се прави на тези обикновения микровълнов режим, а на грила? :roll: Но 100 на 100 ще е супер :utensils:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4