08 Фев 2016, 16:01
09 Фев 2016, 14:29
annamaria написа:nefertiti написа:Malina написа:Малеее, ти представяш ли си да подариш нещо такова на някой мъж, сигурно мноого ще се обиди...![]()
![]()
![]()
И какви цени само, ще припадна, блааххх...
Вибраторите са по-евтини.
Е, има и по-икономични офертиhttps://www.ofertomat.bg/Udebelavane-na ... p3901.html .
Що да се обижда, жените нали не се обиждаме ако ни подарят нови гърди![]()
.
Но извън майтапа. Ако сте заедно, ако му е болна тема и се притеснява сам да търси решения. Покрай хумора, може и да е добре дошло някой друг да поеме инициативата и в крайна сметка нещата да се разрешат без много шум. Или греша? Моля спешно някой господин да се намеси с мнение по въпроса- Какво би ви притеснило повече, такъв подарък или намесата на вибратор в картинката ;)
Това би ли ме направило грижовна жена в очите на съпруга ми?
аууу,бая изгодничко ще им излезе на господата тази оферта от Скин Системс. така че да не се замислят,ако имат нужда да го направят.казват,че имало ефект.
09 Фев 2016, 16:10
09 Фев 2016, 16:17
09 Фев 2016, 17:12
10 Фев 2016, 15:12
11 Фев 2016, 11:33
Lisica написа:А, кой ще си признае, че се е подлагал на такава процедура, това е като да си кажеш, че ти е малък , не не не ;)
annamaria написа:е па знам ли кой ще си признае,ама това възбуди интереса ми. как точно става това уголемяване. едва ли ще има мъж, който ще влезне тук и ще си признае,че се е подлагал на такава процедура и да опише какво представлява.
11 Фев 2016, 12:48
11 Фев 2016, 15:18
11 Фев 2016, 16:21
nefertiti написа:Чак пък срамно, защо да е срамно, ако после е щастливТо си е някаква процедура просто.
По принци мисля, че нито жените, нито мъжете трябва да изпитват срам от корекции. Не е ли все едно да те е срам, че си ходил да се фризираш