Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
31 Мар 2015, 15:21
Аз отслабвам само с диети и не спортувам нищо

не ми харесва да спортувам изобщо и си поддържам хубава фигура с диетите
31 Мар 2015, 16:13
Има го и моментът наистина, че всикчо е до организъм. Но аз продължавам да твърдя, че няма как да поддържаш трайна и красива форма само с диети. Килограмите бързо се качват (йо-йо ефект) и е далеч е от здравословния начин на живот.
31 Мар 2015, 16:26
Аз се питам без диета и без упражнения как се топи коремчето?
01 Апр 2015, 14:20
без кардио трудно
01 Апр 2015, 15:12
m0n4eto написа:без кардио трудно

Ооо ако става само с кардио съм първа, а и често съм се замисляла дали не е добре да си взема направо за вкъщи един кростренажор
01 Апр 2015, 15:26
LaCoquine написа:m0n4eto написа:без кардио трудно

Ооо ако става само с кардио съм първа, а и често съм се замисляла дали не е добре да си взема направо за вкъщи един кростренажор
По-добре не си вземай, защото когато уреда е вкъщи в началото ще го ползваш, а после ще ти омръзне и така ще си стои и ще прашясва и ще го ползваш за закачалка.
01 Апр 2015, 16:43
О, със сигурност здрава и хубава тренировка трябва за хубавия корем, макар че понякога май нищо не помага, независимо упражненията..
01 Апр 2015, 16:59
Ако диетата е толкова стриктна, че нищо не ядем със сигурност можем да си стопим всички мазнини, иначе мисля, че ще е доста трудно без спорт да се постигне този резултат
rabotnata pchela написа:Аз се питам без диета и без упражнения как се топи коремчето?

И аз се чудя за същото, но уви, май няма лесен начин
02 Апр 2015, 10:28
Леля Живка написа:LaCoquine написа:m0n4eto написа:без кардио трудно

По-добре не си вземай, защото когато уреда е вкъщи в началото ще го ползваш, а после ще ти омръзне и така ще си стои и ще прашясва и ще го ползваш за закачалка.

да

сега времето се оправя, ако успееш да си наложиш да излизаш сутрин за по 30-40 мин, дори и да не спринтираш като лекоатлетка, пак ще се отрази добре на метаболизма ти. пък и с времето се заяква и ставаш по-издръжлив
02 Апр 2015, 10:49
Изобщо не си купувай никакъв уред! Взехме у нас един, та уж всички да тренират, така си стоя и след около 5г. мирно съжителстване с него го продадох и ги заведох на една вечер извън града да си хапнат и пийнат с носталгия към уреда.