Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

16 Май 2016, 12:23

За едно коремче направо да се подлагаш под ножа не е ли малко крайно? Първо пробваме без някои храни и с упражнения и работата ще стане. Ако не изчезне напълно поне ще е поносимо малко, а не издуто като все едно си глътнал топка.

18 Май 2016, 17:32

analizatorka написа:За едно коремче направо да се подлагаш под ножа не е ли малко крайно? Първо пробваме без някои храни и с упражнения и работата ще стане. Ако не изчезне напълно поне ще е поносимо малко, а не издуто като все едно си глътнал топка.

а какво се прави ако отслабнеш, а кожата на корема остане поувиснала? прибирали се някога?

19 Май 2016, 09:49

m0n4eto написа:
analizatorka написа:За едно коремче направо да се подлагаш под ножа не е ли малко крайно? Първо пробваме без някои храни и с упражнения и работата ще стане. Ако не изчезне напълно поне ще е поносимо малко, а не издуто като все едно си глътнал топка.

а какво се прави ако отслабнеш, а кожата на корема остане поувиснала? прибирали се някога?

Това трябва да е доста драстично отслабване, за да увисне кожата. Май няма спасение тогава и ножът играе в този случай. Който може да си го позволи, разбира се.

19 Май 2016, 10:01

m0n4eto написа:

Аз си мисля, че ако не е много бързо отслабването, кожата се прибира с времето, тя има еластичност, която се изменя, нормално. ;)

19 Май 2016, 13:41

Ако често отслабваш и напълняваш, се появяват стрии о т разпъването и свиването на кожата. И те са не по-малко неприятни.

20 Май 2016, 10:26

fawla аз имам предвид за човек, които положи усилия и успее да стопи истинско голямо коремче. тогава кожата май си остава като празна торбичка

20 Май 2016, 14:48

m0n4eto написа:fawla аз имам предвид за човек, които положи усилия и успее да стопи истинско голямо коремче. тогава кожата май си остава като празна торбичка

E, чак толкова не остава. Има си някаква кожа, ама чак да станеш като кенгуру, казвам го като човек свалял 30 килограма. :) Не стаавт нито торби, нито нищо. Самата кожа е по-увиснала, да не е така стегната, но в никакъв случай не е чак провисване да има. :) Предполагам, че вече когато се свалят 100+ кг разликата става огромна.

20 Май 2016, 16:31

Колко килограма си свалил имат значение, няма как да е било запълнено с мазнини и тлъстини и те като изчезнат кожата да си стои пак гладка и опъната.

14 Юни 2016, 11:39

Лошото е, че там кожата не успява да се прибере сама и ако искаш да се отървеш, варианта е хирург да ти я прибере.

14 Юни 2016, 12:20

При свалянето на много килограми да, нямаш друга възможност да я махнеш. Но ако става въпрос за по-малко килца, може с диета да се махне. Зависи и от типа кожа тогава. Някои им се получават дълбоки стрии, на други не толкова.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7