Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Дали можем да приберем корема само с правилно хранене и какво е то, според вас?

15 Дек 2014, 17:53

Мисля, че само хората, които са имали проблем с прибирането на корема, знаят за какво иде реч и колко трудно е това. :idea: :idea: :(

Ама все по-често виждам разни неща, от които се дивя и се чудя дали някога и на мен биха помогнали. :roll: Обикновено, когато качвам килограми, основно ми се отразява на корема и купето, като дупето е лесна работа, но корема ми е фикс идея да го прибера! :!: :!:
7613.jpeg
7613.jpeg (37.98 KiB) Прегледано 1524 пъти
Интересни идеи виждам напоследък за прибиране на корема, те основно са чрез правилно хранене, което според мен е почти невъзможно, но пък... от къде да знам :roll:

Искрено се надявам да има някаква диета или хранителен режим, с който лесно би могъл да се прибере корема, но ми се вида крайно невъзможно :roll: Ще съм истински изумена, ако все пак някой от вас ми се похвали с това, че благодарение на правилно хранене, а може би и малко спорт се е сдобил с приказни резултати! :roll: :) :)

Re: Дали можем да приберем корема само с правилно хранене и какво е то, според вас?

15 Дек 2014, 17:56

iИма специално разработени диети за плосък корем, но смятам, че по някакъв начин не може да се прибере мазничкото, виж ако е подът, това е друго нещо!

Re: Дали можем да приберем корема само с правилно хранене и какво е то, според вас?

15 Дек 2014, 17:58

Разделно хранене и спорт препоръчвам аз

16 Дек 2014, 12:36

Само спорт за корем иначе няма как да стане номера :)

Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

31 Мар 2015, 11:06

Тази зима натрупах мазнинки по коремчето, а това е най-трудната област, в която мога след това да ги стопя! Физическите упражнения не са ми силата, така че няма да успея само с коремни преси или подобни да стопя мазнинките по коремчето :?

Чудя се на някои момичета как имат толкова тънички коремчета и без да тренират, без да пазят диети :roll:
Flat-Belly.jpg
Flat-Belly.jpg (39.77 KiB) Прегледано 4493 пъти
Е, точно тази девойка си личи, че тренира, но пък има такива, които не полагат усилие и пак им се получава! :shock:
Много ми се иска да направя това възможно и за себе си, но предпочитам това да стане само с диети, по разбираеми причини, които споменах по-горе!

Какво можете да ми препоръчате като диета, с която да можем да стопим коремчето, на мен по принцип това ми е слаба зона и често се трупат там мазнинки, така че се надявам да ми дадете решение! :)

Re: Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

31 Мар 2015, 11:12

Невъзможно, поне при мен, каквото и да пазя коремче, може и да е малко, но си имам, не зная защо не ми се получава само с диети, но различните лицеви опори вършат работа! ;)

31 Мар 2015, 11:24

Опитвала съм се само с диети, но едва ли има специализирана само за отслабване на корем, аз си отслабвам равномерно, но пък мисля, че ако се отървеш от подуването и едновременно с това от мазнинките ще получиш най-добрия резултат!

31 Мар 2015, 11:26

Сигурно има начин. Наша позната, ходи на диетолог и той ѝ каза, че не бива да яде никакъв хляб, защото има корем ;))

31 Мар 2015, 12:08

Не мисля, че има начин да се получи хубав плосък корем без тренировки, дори най-запалените почитателки на добрата фигура полагат големи грижи, за да се се сдобият с такъв корем. ;)

31 Мар 2015, 15:06

Всичко е въпрос на балансирано/правилно хранене и тренировки. Няма как да ядеш каквото искаш, но грам да не спортуваш и да искаш да има някакви резултати по тялото ти. И обратното - само с диети нищо не се постига (или поне не трайно)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 11