Обикновено зная, че се правят разни комбинации между различни храни, за да се коригира зрението, но какви трябва да са те и как трябва да взаимодействат, за да са от помощ на очите?

Neven498 написа:И аз съм чувала за морските растения - зелените водорасли в частност. И разбира се рибата. Но само с диета - трудно. Имаше един руснак, който беше направил книжка с упражнения. Моя съученичка се излекува сама.
Rali_hr написа:Neven498 написа:И аз съм чувала за морските растения - зелените водорасли в частност. И разбира се рибата. Но само с диета - трудно. Имаше един руснак, който беше направил книжка с упражнения. Моя съученичка се излекува сама.
Интересно!Дали можеш да намериш кой е въпросния руснак, звучи много обнадеждаващо!
renetka написа:Rali_hr написа:Neven498 написа:И аз съм чувала за морските растения - зелените водорасли в частност. И разбира се рибата. Но само с диета - трудно. Имаше един руснак, който беше направил книжка с упражнения. Моя съученичка се излекува сама.
Интересно!Дали можеш да намериш кой е въпросния руснак, звучи много обнадеждаващо!
Мисля, че говорите за Норбеков - има и книги и курсове тук, в България, които се провеждат по неговите практики и теории, не от самия него
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта