Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да разбера, че този белег е келоиден и има ли как да го махна?

15 Май 2015, 10:33

Леле - мале, а разраства ли се като не го лекуваш, дано е възможно поне да се застопори развитието му.... :oops:

17 Май 2015, 08:38

Здравей!Да разраства се.И съм пробвала лечение за да спрат растежа,но без резултата.Единствения резултат беше че напълнях от хормоналните инжекции които ми правеха.

17 Май 2015, 08:41

Elena_90 написа:Здравей!Да разраства се.И съм пробвала лечение за да спрат растежа,но без резултата.Единствения резултат беше че напълнях от хормоналните инжекции които ми правеха.

Много неприятно, но.. гледам, че си го приела, което е готино! :)) В крайна сметка, всеки има нещо, което не харесва. Усмивка и толкова!:)))

17 Май 2015, 12:14

Локумът написа:
Elena_90 написа:Здравей!Да разраства се.И съм пробвала лечение за да спрат растежа,но без резултата.Единствения резултат беше че напълнях от хормоналните инжекции които ми правеха.

Много неприятно, но.. гледам, че си го приела, което е готино! :)) В крайна сметка, всеки има нещо, което не харесва. Усмивка и толкова!:)))

И аз мисля така! Наистина е неприятно, а и винаги може да се окаже, че някой много добър лек дебне зад ъгъла, стига да имаме търпение да се сблъскаме с него :)

18 Май 2015, 00:10

Приела съм го защото съм с него 25 години,но вече започвам да се паникьосвам защото днес открих че ми излиза 3ти...точно под гърдите ...пълен кошмар.. :o

18 Май 2015, 08:51

Elena_90 написа:Приела съм го защото съм с него 25 години,но вече започвам да се паникьосвам защото днес открих че ми излиза 3ти...точно под гърдите ...пълен кошмар.. :o

Много гадно! :| Дано да се намери някакво решение :(
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3