Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Къде събирате и как организирате дребните джунджурийки?

24 Юни 2015, 14:49

Много добра идея са тези пластмасовите кутии, които са различни по размер, скоро си направих една такава пирамида у нас. :lol:

26 Юни 2015, 15:00

Аз се чудя за нещо, на което да си закачам бижутата, в кутията винаги става едни абсолютен хаос.. :(

05 Авг 2015, 12:13

Lisica написа:Аз се чудя за нещо, на което да си закачам бижутата, в кутията винаги става едни абсолютен хаос.. :(
вземи си коркова дъска и си ги забивай там на кабарчета! :)

05 Авг 2015, 12:40

kauda написа:
Lisica написа:Аз се чудя за нещо, на което да си закачам бижутата, в кутията винаги става едни абсолютен хаос.. :(

няма ли да стане кичозно? :Р

05 Авг 2015, 12:46

kauda написа:

И аз така съм си пригодила една дъска с такава цел, но съм си взела закачалчици от една железария и си ги забих, стана приятно, а и е удобно, особено за по-дългите бижута, които се заплитат!

06 Авг 2015, 10:42

Пригодила съм няколко кутии за джунджурии, които са разделени с прегради, много лесно откриваемо е всичко, като изкючим това, че трябва да се сетиш в коя кутия си ги сложил, отделно на няколко места вкъщи имаме едни като панери, където всичко, което не знаем къде да сложим и какво да праивим с него в момент, в който не ни трябва, отива някъде там :!:

06 Авг 2015, 11:29

magda написа:
kauda написа:

И аз така съм си пригодила една дъска с такава цел, но съм си взела закачалчици от една железария и си ги забих, стана приятно, а и е удобно, особено за по-дългите бижута, които се заплитат!

Хм, значи и аз ще си взема, дано да се запазят наистина,много мразя като се заплетат из кутията.

06 Авг 2015, 17:02

Оооткачам, особено когато сутрин искам да си измъкна само една висулка, а всичко пада и се разпилява! :evil: :evil: :evil: :evil:

07 Авг 2015, 11:18

Аз затова съм разчистила много от нещата, които не нося, а тези, които използвам много рядко съм ги отделила в друга кутия, това ми е спасението да си нося едно-две неща без да се чудя къде да навирам толкова боклуци ;)

07 Авг 2015, 11:54

Ginger написа:Аз затова съм разчистила много от нещата, които не нося, а тези, които използвам много рядко съм ги отделила в друга кутия, това ми е спасението да си нося едно-две неща без да се чудя къде да навирам толкова боклуци ;)

Е, защо въпрос на вкус, за някои бижуто е допълнение към всеки тоалет, та нормално да имат повече. :) Ама чак пък да са боклуци! :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4