Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
07 Авг 2015, 13:16
Всякакви кутийки са добре дошли

Някои събирам и в бурканчета дори.
29 Сеп 2015, 15:35
Има и страхотни кутийки за бижута, в които може да се прибира всичко

това също е идеална идея
06 Ное 2015, 16:39
Lisica написа:Има и страхотни кутийки за бижута, в които може да се прибира всичко

това също е идеална идея

Да, много са красиви, особено тези във Винтидж стил
06 Ное 2015, 17:34
kauda написа:Lisica написа:Има и страхотни кутийки за бижута, в които може да се прибира всичко

това също е идеална идея

Да, много са красиви, особено тези във Винтидж стил

Имам такава, скоро ми я подариха, наистина е невероятно красива
30 Ное 2015, 16:48
И аз скоро видях, а и никак не са скъпи, май в момента са на промоция в Айко, ако някой има нужда :)
30 Ное 2015, 18:18
Malina написа:И аз скоро видях, а и никак не са скъпи, май в момента са на промоция в Айко, ако някой има нужда :)
Ммм прекрасно, тъкмо може да си навреш всичко, а ако и пасва на интерьора ти - още по-добре!
02 Сеп 2016, 17:09
Аз за тази цел си купих една голяма декоративна чиния и в нея хвърляме ключове и всякакви дреболии.
27 Сеп 2016, 17:23
За бебешкото легълце купих много удобен организатор от
HomeMarket.bg . Този организатор се връзва за леглото и там слагам най-дребните джунджурийки. Преди да си го взема, падаше едно голямо търсене по шкафовете и кутийките. С две ръце ви го препоръчвам.
28 Сеп 2016, 09:20
Ровенето из чекмеджета и шкафове е ад за мен и аз също си имам кутийки, купи и всякакви такива. Всичко си разпределям по предназначение и честота на ползване

.
28 Сеп 2016, 10:15
anetageorgieva написа:За бебешкото легълце купих много удобен организатор от
HomeMarket.bg . Този организатор се връзва за леглото и там слагам най-дребните джунджурийки. Преди да си го взема, падаше едно голямо търсене по шкафовете и кутийките. С две ръце ви го препоръчвам.
Май съм виждала такива, които са много удобни, но бебето не успява ли да ги докопа? :)