Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
05 Авг 2015, 06:37
Грохот написа:Ваня Стойчева написа:И аз чакам моят да ме съжали ама .. какво да ви кажа, него го вълнува риболова и къв беше онзи ловно-риболовния канал на тв-то!
Ами Ванче, предупредила ли си го, че не е единствения мъж на тази планета, аз бих го направила доста отдавна ?

Не знам, но когато наближиш 50те имаш ли опции да обясняваш колко мъже "чакат"?
05 Авг 2015, 07:25
Мисля, че винаги можеш да натриеш носа на мъжа си, все пак като няма нужда от секс - винаги можеш да си намериш някой, който да ти го даде!
05 Авг 2015, 10:59
Malina написа:лелеее

silver933, да не остана на сухо след това изказване?
аз ако съм на жена ти ще те оставя да се молиш за секс!

Въпросът е дали можеш да устояваш на такива неща, аз колкото и пъти да съм се мъчила, винаги е било пълен провал!
25 Авг 2015, 16:56
Bambaa написа:Malina написа:лелеее

silver933, да не остана на сухо след това изказване?
аз ако съм на жена ти ще те оставя да се молиш за секс!

Виж, ако са от 100 години заедно, все се е случвало единия да съжали другия и да правят секс, ама пак не е било лошо, убедена съм...

Не става въпрос за лошото, става въпрос въобще за темата, която сте повдигнали, самото съжаление само по себе си е жалка история!
26 Авг 2015, 10:18
То е ясно, че е жалка история, ама понякога се случва, може би!
То е като благородната лъжа!
26 Авг 2015, 11:37
Pipilota написа:То е ясно, че е жалка история, ама понякога се случва, може би!
То е като благородната лъжа!

Имате предвид, че това се случва между мъж и жена с дългогодишна връзка или просто защото ти е гадно за гаджето ти и вечерта преди да си заминеш решавате да опитате пак с онези неща...
27 Авг 2015, 13:25
Надявам се, че някой не е успял да се доизкаже...

Представям си го, т.нар. секс от съжаление - днес мъжът ми е направи голяма сделка, много изморен от седмици, сега му е дошло времето да го възнаграждавам и хоп...
31 Авг 2015, 13:35
Коцева написа:Надявам се, че някой не е успял да се доизкаже...

Представям си го, т.нар. секс от съжаление - днес мъжът ми е направи голяма сделка, много изморен от седмици, сега му е дошло времето да го възнаграждавам и хоп...

По-скоро се има предвид, че имаш някой приятел, който не е правил секс отдавна и на теб ти е дожаляло за него и да му пуснеш да се порадва.
01 Сеп 2015, 10:57
Все пак ако правиш секс заради единия кеф, като нищо и от съжаление да го направиш с някой, за мен е същото, само дето в единия случай правиш добро на някого целенасочено.
09 Юни 2017, 16:22
Това ае доста сериозен казус, как стават така нещата, хем правиш секс, хем не ти се получава. :)